Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Szakítás feldolgozása, tanácsok?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szakítás feldolgozása, tanácsok?

Figyelt kérdés

Tegnap szakított velem a barátom.. elég régóta együtt voltunk. A szakítás okát nem tudta megindokolni.. de valószínű van neki más... mindegy, ez nem olyan lényeges már, mert vége... Nagyon sok mindent terveztünk, ígért nekem... konkrétan megterveztük már az életünket... én meg hittem neki. Tegnap óta nem ettem, nem aludtam egész éjszaka semmit, csak sírtam... nagyon fáj, fizikailag is rosszul vagyok, fáj a fejem, a szívem, mellkasom.. mintha kitépték volna. Nem tudom elhinni.. :( Szóval valamilyen tanácsok, hogy túl lépjek rajta? Ő volt a mindenem, a másik felem.. sajnos túl biztos voltam benne, hogy ő lesz az az ember, akivel leélem az életem... ha még korai is volt ez. Ne írjatok ilyeneket, hogy menjek bulizni, stb. nem vagyok bulizós fajta, inni se szoktam.. barátaim se nagyon vannak. Egy barátnőm van 80 km-re, gondoltam már, hogy elhívom pár napra. Illetve egy fiú barátom itt a városban, de ő elég elfoglalt, nem tudunk sokszor találkozni. De már tegnap mondta, hogy nyugodtan öntsem ki a szívem neki, meghallgat és megvigasztal.. nagyon rendes volt. Jógázni szoktam régóta, gondoltam azt folytatom, biztos jót tesz. Meg a sportra gondoltam.. az tudtommal nagyon jó mindenféle lelki bajra, depire, bármire. Nos futni szoktam, de valahogy annyira elment az életkedvem, erőm sincs hozzá. :(

Szóval.. tanácsokat kérek szépen. Köszönöm. :(

L

2015. jún. 22. 16:32
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen mindenkinek! Sportolok én is sokat, barátnőm is jön hozzám egyik hétvégére, aztán csinálunk egy csajos bulit, főzőcskét, stb. Tudom, idővel majd jobb lesz. Napról napra jobb egy picit. :)
2015. jún. 26. 02:19
 12/14 A kérdező kommentje:
Na meg ez az ő vesztesége, mert ő dobott el egy olyan lányt, aki soha nem hagyta volna el őt. :) Mondta is, hogy senkitől sem kapott ennyi jót, mint tőlem.. háát szerintem nem is fog. :D :) Na meg nehogymár egy pasi miatt legyek depis.. sírok ugyan még én is pár perc erejéig.. de igyekszem túllépni.
2015. jún. 26. 02:21
 13/14 anonim válasza:
Azóta sikerült túllépni?
2022. máj. 3. 18:25
 14/14 anonim válasza:

Azóta már biztos.

De választ ne várj amikor ez a kèrdès ès a te kèrdèsed között majdnem 7 èv telt el.

Èn sem várok tőled választ amikor több mint 2 èv telt el azóta.

dec. 8. 11:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!