Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kinél mennyi ideig tart/tartott egy szakítás feldolgozása?
Az első kb fél-3/4 év
A mostani még csak 2 hetes remélem még két hét max.
Én 1 hónapja szenvedek már 4 éves kapcsolat után. Hát nem a közeljövőben leszek túl rajta ...
19L
8 honapja szakitottam vele EN, mert tobb novel megcsalt. Termeszetesen utanam ujra lett rogton masik baratnoje, akivel ossze is koltozott egy heten belul (velem nem koltozott ossze 2 eve alatt, sot!) Termeszetesen 2 honapon belul szet is ment az uj lannyal, nem tudom miert. Azota neha becsorog telefonon, soxor ejjel is, de sosem valaszolok neki. Messze lakunk egymastol, keves az eselye hogy osszefussunk. Es hogy mennyi ido telt el, hogy feldolgozzam?
Semennyi! Utobbi idoben talan vannak mar jobb napjaim, bocsi...perceim, oraim, fel napjaim, de utana rajovok hogy csak amitom magamazzal hogy mar tultettem magam rajta. Mikor valami elvonja a gondolataimat, vagy vmit csinalnom kell, akkor neha sikerul nem gondolni ra. Egyebkent en egy nevetos lany vagyok, voltam....Erdekes egy dolog, mert mostanaban siros lettem. En meg legalabb egy evre tippelek, minimum, tehat osszesen majdnem ket ev kell ahhoz hogy elfeletsem. Tulsagosan erzekeny vagyok legbelul nem ezt erdemeltem. Nem vagyok kis pisis, 30 eves vagyok, osszetort szivvel, ujabb csalodassal es minden nap az elet nekem bebizonyitja hogy nem erdemes elnem.
30 L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!