Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, őszintén mit tehetek ezek után?
Figyelt kérdés
Szoval egy lannyal regebb ota szoros koztunk a kapcsolat.. Szerettuk egymast nagyon de elbizonytalanodott az erzeseiben majd azt irta h nem tudja h mit erez es lehet mar nem szeret.. ( igen, ez rossz jel en is erzem) mit tudok tenni? Azt irtam neki h nem haragszom ra es azt akarom h boldog legyen igy elengedem.. Tobbszor irta h sajnalja igy meg ugy de nem beszelek vele.. Nem akarok hulyeseget csinalni.. Legszivesebben kisirnam a szemeim neki es elmondanam mennyire szeretnem ezt megmenteni.. Kifejezetten irta h nem mondja h nem szeret csak h mas.. Igy egyik naprol a masikra. Nem tudom mi lenne jobb ha mutatnam h harcolok erte de nem ilyen konyorgesbe beleesni vagy inkabb napokig hetekig nem irni egy szot se hatha o reagal? Vagy tul kellene tenni magam ezen? Realisan nezem es nem hiszem h itt lenne a vege inkabb csak a vizsgai miatt lehet ki egy kicsit.. Fogalmam sincs, segitsetek! Kerlek..2015. jún. 16. 22:47
11/14 anonim válasza:
Biztos nem az a férfiasság hiányzik neki,mint amikor bunkó voltál.
12/14 Lorant Endre válasza:
Szia, az a legokosabb ha békénhagyod egy időre és megvárod, hogy hiányozz neki. Ez nálam is bevált. Ami a viselkedést illeti.. Mikor az ex bnommel anno osszejottem, en is elég macsósan bántam vele, néha picit flegma, féltékeny direkt abszolut nem voltam, nagyin kicsit mutattam ki, h szeretem. Ez ment 2 évig, a lány totál odáig volt értem.. nyakig szerelmes volt (én is :) ). Aztán 2 év utan rajottem, h ez a lány megérdemli, h őszintén kimutassam neki az érzelmeimet, elkezdtem arról beszélni neki, h mennyire szeretem és mennyire fontos nekem. Felhagytam a macsózással, szívem lelkem neki adtam. Erre mi történt? A lány szep lassan átvette az irányítást, míg nem annyira beleszerettem, h teljesen elvakítottak az értelmek. Ezt Ő kicsit kihasználva, kezdett olyan lenni, mint én az első 2 évben.. 4 év után szét is mentünk. Tehát, sztem legyél kemény, oszd le nyugodtan a lányt, h érezze, Te vagy a főnök és kibaxottul nem Ő!
14/14 anonim válasza:
Hát ha bunkó voltál vele, ne csodálkozz hogy elmúltak az érzései irántad, jól tette. Ne erőlködj a probléma maradt, legfeljebb ha foyltatjátok egy kis idő múlva újra elő fog jönni. Mellesleg a bunkózáss nem egyenlő a férfiassággal és az önérzetességgel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!