Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Őszintén! Volt már olyan, hogy nem mertetek szakítani?
Figyelt kérdés
Már nem voltál elégedett az aktuális pároddal, de féltél, hogy egyedül még rosszabb lesz. Előfordult már, hogy kivártad, amíg feltűnik egy jobb? Valami kicsit történetet is írjatok mellé, ne csak igen/nem válaszokat. Ha ez megerőltető akkor ne írj, vagy linkelj be vmi jó receptet mert éhes vagyok.2014. okt. 12. 22:33
1/6 anonim válasza:
Gyakran érzek én is így ahogy te! De félek a változástól meg van, h jó, de van hogy már újra vágyom vagy nem vágyok senkire!
2/6 anonim válasza:
Igen.
Tudtam, hogy a "maradjunk barátok" téma felejtő lesz. A suliból még volt két hónap azt még megvártam. Utána mindketten mentünk a magunk dolgára. Én konkrétan még az nap egy másik pasihoz...
3/6 anonim válasza:
Igen 3 hónapomba került mire össezszedtem magamat és szakítottam! Fuck yeah :D
4/6 A kérdező kommentje:
Haver, ez az AC/DC szám rohadt jó! :)
2014. okt. 12. 23:32
5/6 anonim válasza:
Igen, valahol a magány érzését akarom elkerülni, valahol néha még bizakodó vagyok hogy lehet jobb is, valahol pedig a szex miatt maradtam egyenlőre.
Viszont amikor ideges vagyok, mert feltolja az agyam, akkor mindig megbánom hogy nem léptem eddig, és egyre Közelebb tol a végéhez. Egyszer elszakad a gépszíj és robbanás lesz.
6/6 anonim válasza:
igen volt de nem volt könnyü szakitani vele nagy volt a ragaszkodás felölem .Érettségi elött páhonappal kezdtünk járni ebböl 3 honap szép volt utana egyre rosszabb lett a hejzet az egész még tartott kb 5 honapig .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!