Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csinálsz közevetlenül szakítás után? És azután?
Figyelt kérdés
;(2015. jún. 15. 17:29
1/11 anonim válasza:
Búslakodok egy sort egy kis alkohol mellett,és várom az idő múlását.
2/11 anonim válasza:
Legutóbb egy sport versenyre mentem egyből, mert az élet nem állhat meg. :) És azután... nos aludtam. De nyilván te az otthagyott szempontjából vagy kíváncsi... Kitartást!
3/11 Mumusan válasza:
Bőgök egy sort, könnyű filmeket nézek, rendelek valami finomat. Későbbiekben eljárok sétálni olyan helyekre ahol jól érzem magam, majd a barátokkal kimozdulok, iszogatok, aztán igyekszem bulizni, hagyni hadd ismerkedjenek velem.
4/11 anonim válasza:
Legutolsó szakításom után szobát festettem, aztán elmentem dolgozni, ettem egy jó nagy pizzát, főztem egy kávét , majd megittam a kávét egy cigi mellett. Aztán már nem emlékszem pontosan, de este aludtam, aztán rá egy pár napra megismertem valakit. Muszáj hamar túllépni, nem tehettem meg h húú mennyit siránkozzak ezen.
Mindig lezárul egy fejezet.
5/11 anonim válasza:
Én először kikészültem, aztán rájöttem nem kell nekem senki, végül nagyjából kiheverve próbálok újra ismerkedni..mindez 2-3 nap alatt történt..
6/11 anonim válasza:
Közvetlenül utána beverek egy deci felest. Azután iszok rá 2 korsó sört.
Ha pedig már csajozósra ittam magam, megyek oszt felszedek valami bulát.
7/11 anonim válasza:
A világ előli elbújás ilyenkor mindig beválik. Gyorsabban gyógyul a lelked, ha igy teszel.
8/11 Lorant Endre válasza:
Utolsó, ez elég nagy baromság. Nem szabad elvonulni magányosan, mert akkor tényleg csak a szakításon fogsz agyalni. A lényeg, el kell menni társaságba, haverokkal, esetleg a legjobb barátodnak kiöntei a lelked. De magányosan nem szabad ezen törnöd magad, csak rosszabb lesz.
9/11 anonim válasza:
8 Nem baromság, nekem eddig mndig bevált. Kinek van olyankor más emberekkel jópofizni? meg inni? meg duhajkodni?
Tea, zsepi, egy jó szerelmes film, amin sokat lehet bömbölni, bőven elég:D
10/11 anonim válasza:
Azért arra kíváncsi lennék, hogy a 2-3 nap alatt kiheverhető kapcsolat pontosan meddig is tartott és milyen volt :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!