Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mennyire követitek nyomon a volt párjaitok sorsát szakítás után?
Gondolom, az teljesen normális, hogy ha éveket voltatok együtt, utána ha nem is beszéltek, de néha rájuk néztek Facebookon, hogy mégis, él-e még, mi van vele.
De azt nem tudom, ez meddig a szintig okés. A párom tök gyakran nézegeti a volt barátnői oldalait, 1-2 hetente leellenőrzi, és nem tudom, mennyire normális részemről az, hogy ez nem tetszik, és kicsit kiakadok rajta :) Talán azért van ez, mert én tényleg úgy tekintek az exekre, hogy már a múlt, nem érdekel, nem foglalkoztat, nem nézek utána. És bár elfogadom, hogy nem mindenki gondolkodik így, azt nem tudom, mi a normális, átlagos szint.
Szóval érdekel, ti mennyire követitek nyomon a volt barátok/barátnők életét?
Rám úgy évente egyszer rám jön ilyen kíváncsiság és olyankor ránézek olyan emberekre a Facebook-on, akiket már sok éve nem láttam. Nemcsak exek, hanem volt osztálytársak, munkatársak, barátok, akikkel megszakadt a kapcsolat.
De nyomon nem követem senki életét.
Szerintem ha a párod nem csak egy barátnőjét csekkolja mindig, hanem minden exét és a kapcsolatot sem keresi velük, az inkább csak kíváncsiság.
Rendszeresen rákeresek a Facebook profiljára és az Instagramját is nézegetem. Csak sajnos ezek semmit sem érnek... Azt akarom tudni miképpen sikerültek a vizsgái, vagy hogy milyen vicces dolgok történtek vele a nap folyamán, és hogy jól megvan-e a szüleivel. Minden érdekel ami vele kapcsolatos, hosszasan szeretnék vele beszélgetni mindennap. De már beszélő viszonyban sincs velem..
5 hónapja szakítottunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!