Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Ti mennyire követitek nyomon...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti mennyire követitek nyomon a volt párjaitok sorsát szakítás után?

Figyelt kérdés

Gondolom, az teljesen normális, hogy ha éveket voltatok együtt, utána ha nem is beszéltek, de néha rájuk néztek Facebookon, hogy mégis, él-e még, mi van vele.

De azt nem tudom, ez meddig a szintig okés. A párom tök gyakran nézegeti a volt barátnői oldalait, 1-2 hetente leellenőrzi, és nem tudom, mennyire normális részemről az, hogy ez nem tetszik, és kicsit kiakadok rajta :) Talán azért van ez, mert én tényleg úgy tekintek az exekre, hogy már a múlt, nem érdekel, nem foglalkoztat, nem nézek utána. És bár elfogadom, hogy nem mindenki gondolkodik így, azt nem tudom, mi a normális, átlagos szint.

Szóval érdekel, ti mennyire követitek nyomon a volt barátok/barátnők életét?

2015. jún. 15. 14:06
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
5 éve nem láttam a volt férjem, és nem is kerestem rá. Szerintem nem normális heti szinten csekkolni a múltat. Tovább kell lépni.
2015. jún. 15. 14:07
 2/10 anonim ***** válasza:
1 hónapban egyszer ha felmegyek FB-ra,de akkor se nézem meg őket,mert nem érdekelnek.
2015. jún. 15. 14:10
 3/10 A kérdező kommentje:
Tulajdonképpen átbeszéltük párszor, teljes egészében túl van a volt nőin, főleg, hogy nagyobbrészt ő volt az, aki kilépett a kapcsolatból, és még jóval azelőtt, hogy engem megismert volna, is lett volna lehetősége ismét összejönni velük- ha akar. Tehát abban biztos vagyok, hogy már továbblépett, nem akar tőlük semmit, de az akkor is zavar, hogy ilyen gyakran megnézi őket. Jó, barátok is voltak anno, de mégis, minek ellenőrizgetni, ha már a múlt?
2015. jún. 15. 14:11
 4/10 anonim ***** válasza:
Nem, minek?
2015. jún. 15. 14:20
 5/10 anonim ***** válasza:
Azt írod, átbeszéltétek már párszor. Ilyenkor mit mond, miért nézi az oldalukat?
2015. jún. 15. 14:29
 6/10 A kérdező kommentje:
Mert kíváncsi rájuk. Érdekli, mi van velük, ilyen alap szinten, amit beszélgetés nélkül, csak pusztán a facebookról is látni- van-e munkája, férjnél van-e, vannak-e gyerekek, ilyesmi. Mint egy régi barát esetében. De ez azért nem magyarázat a gyakori nézegetésre...
2015. jún. 15. 14:45
 7/10 anonim ***** válasza:

Rám úgy évente egyszer rám jön ilyen kíváncsiság és olyankor ránézek olyan emberekre a Facebook-on, akiket már sok éve nem láttam. Nemcsak exek, hanem volt osztálytársak, munkatársak, barátok, akikkel megszakadt a kapcsolat.

De nyomon nem követem senki életét.

Szerintem ha a párod nem csak egy barátnőjét csekkolja mindig, hanem minden exét és a kapcsolatot sem keresi velük, az inkább csak kíváncsiság.

2015. jún. 15. 14:51
 8/10 anonim ***** válasza:
Ha ő alapból is ilyen másokra kíváncsi típus, akkor nincs okod problémázni. Mikor kicsi voltam, anyám folyton kíváncsi volt rá, hogy az osztálytársaim milyen jegyeket kaptak, folyton kérdezgetett, én meg nem tudtam válaszolni, mert engem hidegen hagyott a dolog. Én egyébként próbáltam jóban maradni az exekkel, de ők elzárkóztak. Az egyiküktől kölcsön kaptam anno még a sulihoz egy szakkönyvet, és annyira nem hagyta magát utolérni, hogy az anyját kellett megkeresnem, hogy visszaadhassam.
2015. jún. 15. 14:51
 9/10 anonim ***** válasza:

Rendszeresen rákeresek a Facebook profiljára és az Instagramját is nézegetem. Csak sajnos ezek semmit sem érnek... Azt akarom tudni miképpen sikerültek a vizsgái, vagy hogy milyen vicces dolgok történtek vele a nap folyamán, és hogy jól megvan-e a szüleivel. Minden érdekel ami vele kapcsolatos, hosszasan szeretnék vele beszélgetni mindennap. De már beszélő viszonyban sincs velem..

5 hónapja szakítottunk.

2015. jún. 16. 00:45
 10/10 anonim ***** válasza:
Én beszélek is az exemmel, 2 naponta körülbelül, kíváncsiak vagyunk egymásra de csak mint barátok :)
2015. jún. 16. 20:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!