Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Íme a szakítólevelem. Talán...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Íme a szakítólevelem. Talán így a végére járhatok a dolgoknak?

Figyelt kérdés

Hanyagolt, a telefonját rejtegeti előlem és lejelszavazta. Nem bízom benne, ezzel a levéllel hátha bevallja mi történt velünk, ha meg nem akkor megkönnyítettem az ő dolgát és ezzel az én életemet is. Mit gondoltok?

23/L

Szia!

Azért írom ezt a levelet, hogy elmondjam, nem leszünk többet együtt. Tudod, én voltam a szerelmes barátnőd. aki viszonzásra a te fontossági sorrendedben helyet nem talált. Számomra az utóbbi két hónap maga volt a pokol… Sok mindent kibírtam melletted, könnyen átnéztél rajtam, hitegettél és becsaptál. Nem becsültél meg mint nőt. Tudtad jól mire volt szükségem, lassan 4 év után egy nő már komoly kapcsolatra vágyik, és nem erre. Az utolsó csepp a pohárban az volt, mikor már csak vártam rád - miután háromszor is ígérted hogy eljössz – de az órákig tartó várakozás és a kommunikáció hiányában csak egyre tudtam gondolni, hogy végleg cserben hagytál.

És mindezek ellenére én még mindig bíztam benne, hogy meg tudjuk oldani a problémáinkat. Mire hazaértem, te már nem voltál otthon, és semmilyen magyarázatot nem kaptam tőled. Gondoltam, minden okkal történik… Azt hiszem megkönnyítettem a dolgodat, mert csak azt a választ kaptam hogy tudod hogy egy paraszt vagy és hogy bántasz. De én voltam a naiv, mert azt nem vettem figyelembe hogy titkolsz a családod és a világ előtt, és már egy közös kép is erőfeszítésedbe került, ami már magában egy nyomós érv amellett hogy csak egy játékszer voltam neked.

A hetekben észre sem vetted, hogy kicsinosítom magam neked és szexi ruhában várlak. Ettél, és én valahányszor beestem melléd az ágyba, te tévét néztél vagy aludtál. Ne mondd többé, hogy szeretsz, hogy nem akarsz velem szeretkezni, semmit, ami összeköt minket, mint egy párt. Abban a kevés együtt töltött időben is már csak a kihasználtságot éreztem, és sikerült mindent elkövetned, hogy ne érezzem nőnek magam. Talán nem tudod, de egy szerelemnek nem kell fájnia, nem kell szenvedni miatta. Sajnálom, de nem mondhatom, hogy ez volt életem legszebb időszaka, ezért se tudom tovább folytatni. Már nem maradt belőled semmi amiért szerettelek azelőtt, egy idegen maradtál számomra.

Megölted az álmaimat amit veled terveztem, és csak arra tanítottál hogyan szeressem meg a fájdalmat. Már megbocsátani se tudok. Kívánom, hogy legyél mindig elégedett az életben, mert az voltál miközben valaki szenvedett melletted. Akár megcsalsz, vagy nem szeretsz többé, bárhogy is volt, én végleg befejeztem. Most hogy minden elmúlt megtudod miért sírtam érted. Válasz levelet nem várok, amúgy se volt az erősséget keresni a másikat. Töröltem a számodat, tiltottalak. Úgy tervezem, hogy ez elbúcsúzás volt. Legyél boldog nélkülem.

2015. jún. 14. 14:11
1 2
 1/18 Mumusan ***** válasza:
92%
Nem vallja be, hiszen azt kérted hogy ne válaszoljon rá. Egyébként ha ezt odaadod, akkor egy szánalmas embernek fog tartani. Ezt az egészet Írd le max 4 mondatban. Bőven elég.
2015. jún. 14. 14:18
 2/18 anonim ***** válasza:
100%

Szép!

Az biztos, hogy velem nem jutott volna el 1 nő sem eddig.

2015. jún. 14. 14:21
 3/18 anonim ***** válasza:
90%
ütős... nagyon örülök, hogy az én levelem nem ilyen volt! de bevallani szerintem sem fog semmit
2015. jún. 14. 14:22
 4/18 anonim ***** válasza:
93%
Az elsőnek igaza van, még annyit tennék hozzá, hogy az utolsó mondat, a "Legyél boldog nélkülem" annyira álszent, annyira szánalmas és sablonos, hogy inkább ne írd bele.
2015. jún. 14. 14:24
 5/18 anonim ***** válasza:
85%
Ezt minek írtad ki ide? Én nem szakítottam vele, ez terád és őrá tartozik. Sóhaj. De remélem, megtalálod a valódi párodat, és minden jót kívánok!
2015. jún. 14. 14:29
 6/18 anonim ***** válasza:
100%
*nem velem akartál szakítani:) De ha szenvedtél mellette, akkor örülj annak, hogy már vége, így lesz lehetőséged majd találni valakit, aki tényleg értékel, és akivel boldogok lehettek.
2015. jún. 14. 14:31
 7/18 anonim ***** válasza:
Ja, a legutolsó mondatot hagyd ki, mert szánalmas. A többi viszont elmegy. Mondjuk én inkább élőben próbálnám meg átbeszélni vele a dolgot és nem küldenék levelet (bár valami azt súgja, hogy ezt innen egyből bemásolod Facebookra, jól érzem?).
2015. jún. 14. 14:35
 8/18 A kérdező kommentje:
Nem facebookon beszélem meg vele ezt. Élőben próbáltam 1000x, de mindig ígért hogy változni fog. Az is erőfeszítésébe telt hogy heti 3x-szor találkozzon velem, de így a szemembe hazudik hogy szeret. Tudja hogy szeretem és sosem fogom elhagyni. Ő pedig nem akart elengedni soha. Ha ilyen levél után nem tesz semmit, akkor sosem gondolta velem komolyan. Férfiak véleményére voltam kíváncsi, hogy ha nagyon szeretsz valakit akkor sem változik érte?
2015. jún. 14. 14:44
 9/18 anonim ***** válasza:
100%

Persze, hogy változnék. Viszont itt olyan érzésem van, mintha ő már megszokta volna, hogy ott vagy mellette és ezért szarik az egészbe. Úgy érzi, hogy ez a természetes és mindig ott leszel vele anélkül, hogy törődne veled.

Valahogy ezt kéne megértetni vele, hogy ha így folytatja, akkor elveszít. De nem biztos, hogy egy ilyen levél a megoldás. Ha pedig törlöd a számát és letiltod, akkor szerencsétlen hogy fogja veled felvenni a kapcsolatot, ha megijed?

2015. jún. 14. 14:56
 10/18 A kérdező kommentje:
Pont úgy, ahogy kellenie kéne. Nem viberen és sms-ben beszélni meg a problémákat, így lehetősége többé nem nyílik rá. Ha lesz annyi esze és szeret még, akkor fogja magát kiszakad a kis kényelmes világából és eljön hozzám bocsánatot kérni. Ha nem teszi akkor meg nem vesztettem semmit, csak nyertem 4 évnyi tanulságot.
2015. jún. 14. 15:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!