Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan kéne a dolgoknak az elejét venni?! 15L
Figyelt kérdés
Holnap megyek Bécsbe ismeretlenekkel akik annyi idősek mint én. A barátnőm is ott lesz. Szerintetek, hogy ismerkedjek meg ott fiúkkal? Vagy hagyjam, hogy ők kezdeményezzenek? Nagyonszeretnék már barátot...:c2014. dec. 6. 14:30
2/11 anonim válasza:
Most akkor elejét akarod venni annak, hogy bepasizz, jól értem?
3/11 A kérdező kommentje:
Igen, de nem is az a lényeg, csak kellett fentre egy kérdés...:D Na szóval az igazi kérdés lentebb van. +Szerintetek, hogy ismerkedjek meg ott fiúkkal? Vagy hagyjam, hogy ők kezdeményezzenek?"
2014. dec. 6. 14:36
4/11 A kérdező kommentje:
Mert igazából ilyenekre gondoltam, hogy pl. A buszon üljek a közelükbe vagy forduljak hátra hozzájuk dumálni meg ilyenek. Mármint, hogy én előbb. Mert tegyük fel ők nem fordulnak oda hozzám és hogy akkor kezdeményezzek-e én, vagy inkább ne?
2014. dec. 6. 14:38
5/11 anonim válasza:
Egy magára valamit adó csaj csak jelzéseket küld, célzasokat tesz, de semmiképp sem lép a pasi helyett. Egy rövid megszólítás, odafordulás belefér, de csak jelzésértékkel, afelé, aki tetszik. Utána rajtuk a sor. Ha te fogsz nyomulni, nem fognak tisztelni és a végén hülyére vesznek.
6/11 anonim válasza:
Én is lehet megyek holnap vagy valamikor oda.Ismerkedj velem :DD 15F
7/11 A kérdező kommentje:
6os: "holnap vagy valamikor" Azért nem mind1:DD
2014. dec. 6. 15:06
8/11 anonim válasza:
hát mert volt róla szó hogy lehet most hétvégén de szerintem nem most megyünk :D
9/11 anonim válasza:
Amúgy merre laksz hogy Bécsbe mész? határ közelben? :)
10/11 A kérdező kommentje:
Nem hatarkozelben, kirandulas lesz
2014. dec. 6. 16:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!