Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Létezik, hogy egy lány nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Létezik, hogy egy lány nem érzi ezeknek a dolgoknak a "súlyát"?

Figyelt kérdés

Régebben jártunk, de szakítottam vele, évek után újra elkezdtünk találkozgatni. Múltkor megcsókoltam, tetszett neki, mégsem tudom, hányadán állunk most. Járunk, nem járunk? nem tudom, azóta nem találkoztunk egymással.

Bonyolítja a dolgot, hogy már rengeteg pasija volt, de közülük van egy, akivel még mindig tartja a kapcsolatot, és folyamatosan sms-eznek egymással, ha ott vagyok, ha nem. Zavaró. Nem kérdeztem ugyan, de találkozgatnak is szerintem, ezt nem tudom. Ez a pasi egy igazi se..fej: mikor még jártam a lánnyal, írt nekem, hogy szívesen találkozna velem, hogy elmondja, mekkora k..va a csaj (persze nem válaszoltam neki). A lányt még anno le is k..vázta... Nemrég tudtam meg, hogy ők akkoriban (miután mi szakítottunk) egy kicsit később újra elkezdtek járni...

Ilyen helyzetben megmondhatom-e a csajnak, hogy fejezze be a kapcsolatot az exével? Ha azt mondja, hogy "oké", vajon megbízhatok-e benne? Lehet, hogy naiv vagyok... és azt mond(hat)ja, hogy ki vagyok én, hogy megmondjam, kivel találkozik/sms-ezik? Létezik, hogy egy lány nem érzi ezeknek a dolgoknak a "súlyát"?

Én egyrészt nem nagyon tartom az exeimmel a kapcsolatot, vagy ha mégis kialakulóban van mással valami... tisztelem annyira az "újat", hogy sem tudatosan, sem véletlenül nem traktálom a "régivel". Vagy teljesen rosszul látom ezt?

2014. ápr. 16. 14:35
 1/7 anonim ***** válasza:
Ha a csajnak valóban fontos vagy, akkor aztmondja, igen. Ha meg nem vagy az akkor úgysem fog a kedvedért lemondani az sms ezésről.
2014. ápr. 16. 14:43
 2/7 anonim ***** válasza:
Szerintem ne mondd meg neki, hogy fejezze meg a kapcsolatot a sráccal, szimplán te hagyd ott, csak kikészülsz mellette. Eleve írtad, hogy már jártatok korábban és most megint kavargattok. Én hagynám a csajt a helyedben, tudom nehéz, de ő ténylegesen az a lány, (amint írtad) aki nem képes felfogni, hogy mit csinál. Vagy felfogja, szimplán csak szórakozik veled.
2014. ápr. 16. 14:43
 3/7 anonim válasza:
a mai világban már nincs kapcsolat ... mert mindenki hazudik meg kavar ... ha a lány komolyan venne akkor nem csinálná ezt ..
2014. ápr. 16. 14:46
 4/7 anonim ***** válasza:
Első vagyok. Még sok lehetőség van. Lehet, hogy csak féltékennye akar tenni..
2014. ápr. 16. 14:46
 5/7 A kérdező kommentje:

Hmm. Igazatok van. Es ha megmondanam neki ezt, hogy ha tenyleg fontos vagyok neki, akkor nem csinalna ezt velem?

A, ez a csaj nem feltekeny, sosem volt az....

2014. ápr. 16. 16:45
 6/7 A kérdező kommentje:

Mikor regebben megmondtam neki, h. talalkozni akar velem az ex, o nem mondta nekem, h. ne talalkozzak vele.... megkerdeztem, nem zavarna-e, azt valaszolta, h. ha talakozni akarok vele, ugysem tud visszatartani...

Amugy meg jo vele nagyon. Ha most otthagyom, elveszitem a baratsagat is, mindent...( amugy 29 evesek vagyunk mindketten)

2014. ápr. 16. 16:48
 7/7 Greg58 válasza:
Ami elmúlt egyszer elmúlt! Ha egyszer nem ment később se biztos hogy fog menni! NAGYON RITKA! Ha nem féltékeny nem szeret, ha nem szeret meg fog csalni, ha megcsal TE össze fogsz törni! Legyél erős, hagyd el, és Vágj az ismeretlen újba! Annyi nő van a világon, annyi lehetőség! Ebbe gondolj!
2014. ápr. 16. 17:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!