Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik, hogy egy lány nem érzi ezeknek a dolgoknak a "súlyát"?
Régebben jártunk, de szakítottam vele, évek után újra elkezdtünk találkozgatni. Múltkor megcsókoltam, tetszett neki, mégsem tudom, hányadán állunk most. Járunk, nem járunk? nem tudom, azóta nem találkoztunk egymással.
Bonyolítja a dolgot, hogy már rengeteg pasija volt, de közülük van egy, akivel még mindig tartja a kapcsolatot, és folyamatosan sms-eznek egymással, ha ott vagyok, ha nem. Zavaró. Nem kérdeztem ugyan, de találkozgatnak is szerintem, ezt nem tudom. Ez a pasi egy igazi se..fej: mikor még jártam a lánnyal, írt nekem, hogy szívesen találkozna velem, hogy elmondja, mekkora k..va a csaj (persze nem válaszoltam neki). A lányt még anno le is k..vázta... Nemrég tudtam meg, hogy ők akkoriban (miután mi szakítottunk) egy kicsit később újra elkezdtek járni...
Ilyen helyzetben megmondhatom-e a csajnak, hogy fejezze be a kapcsolatot az exével? Ha azt mondja, hogy "oké", vajon megbízhatok-e benne? Lehet, hogy naiv vagyok... és azt mond(hat)ja, hogy ki vagyok én, hogy megmondjam, kivel találkozik/sms-ezik? Létezik, hogy egy lány nem érzi ezeknek a dolgoknak a "súlyát"?
Én egyrészt nem nagyon tartom az exeimmel a kapcsolatot, vagy ha mégis kialakulóban van mással valami... tisztelem annyira az "újat", hogy sem tudatosan, sem véletlenül nem traktálom a "régivel". Vagy teljesen rosszul látom ezt?
Hmm. Igazatok van. Es ha megmondanam neki ezt, hogy ha tenyleg fontos vagyok neki, akkor nem csinalna ezt velem?
A, ez a csaj nem feltekeny, sosem volt az....
Mikor regebben megmondtam neki, h. talalkozni akar velem az ex, o nem mondta nekem, h. ne talalkozzak vele.... megkerdeztem, nem zavarna-e, azt valaszolta, h. ha talakozni akarok vele, ugysem tud visszatartani...
Amugy meg jo vele nagyon. Ha most otthagyom, elveszitem a baratsagat is, mindent...( amugy 29 evesek vagyunk mindketten)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!