Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bevalljam neki?
Sziasztok!
Mások véleménye érdekelne, vagy inkább csak megerősítésre vágyom.
Szóval van egy lány, akivel egy helyre járunk. Jó ideje fent voltunk egymásnak facebookon (még Ő jelölt be), aztán egyszer elkezdtünk beszélgetni egymással. Ezt is Ő kezdeményezte. Összeismerkedtünk. Mivel korábban csak látásból ismert, így előtte nem ismertük igazán egymást. Aztán már élőben is elkezdtünk beszélgetni. Mikor facebookon beszélgetünk, néha órákig elcseverészünk akár a semmiről is, szívjuk egymás vérét úgymond, vagy épp az élet nagy kérdéseit vitatjuk meg, vagy egymásnak beszélünk a gondunkról-bajunkról.
Korábban tudtára adtam, hogy nekem nem lenne közömbös, de abban maradtunk, hogy barátok leszünk.
A bibi az, hogy nem volt korábban lány barátom, így belementem a dologba. Azt hittem tudom majd kezelni. De ahogy az lenni szokott, beleszerettem. Ezt tetézi az a dolog, hogy gyakran teljesen félreérthetőeket mond, olyan dalokat linkel, aminek vagy a címe, vagy a tartalma is simán lehetne utalás.
Mostanára eljutottam oda, hogy minden reggel vele ébredek úgymond és minden este vele fekszem, pedig gyanítom, hogy egyoldalú a dolog, mert már rákérdeztem egyszer, hogy lenne-e esélyem. De azt nem mondtam neki, hogy szeretem, csak hogy lenne-e esélyem. A probléma az, hogy ezt én így nem fogom bírni. Bevalljam neki, hogy így érzek és ha elutasít, inkább hagyjuk egymást, vagy inkább tartsam magamban? Ti mit tennétek? Még vacilálok a dolgon, mert mint barátot is kedvelem, de többre vágynék. :\
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!