Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek bevalljam a barátomnak hogy egyszer részegen kikezdtem egy másik fiúval?
A másik fiúval nem volt semmi még egy csók se,csak kifejeztem neki tetszésem...aztán megjelent egy közös ismerősünk aki ismer engem is, a barátomat is meg azt a srácot is. Aztán persze elmondta a közös ismerős hogy nekem barátom van,mert a srác már közölte a "szándékát" velem.
Nagyon félek hogy a közös ismerős elmondja a barátomnak hogy mit csináltam az nap este,de a fiúnak is kb. 2 perc lenne kideríteni ki a barátom és ő is elmondhatja neki. Ráadásul a fiú mindenfélét irkál nekem,és a barátom is sejti hogy nem oké velem valami. Bűntudatom van,és nem akarom hogy mástól kelljen hallania hogy mit csináltam.
hát ha nem volt semmi, akkor inkább mond el te, szerintem,
most az h mit mondott a másik fiú az nem lényeg, azt is mondhatod a pasidnak h meg akart erőszakolni....
Az őszinteség egy kapcsolat alapja. Mondd el neki.
22F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!