Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakítás, magány, depresszió. Mit tegyek? Hogyan lábaljak ki belőle?
Én egy kibontakozásban lévő szerelmi kapcsolatól lettem kidobva pénteken,mert én hülye beszóltam neki egy sértőt,amit nem is sértésnek szántam.A csaj szint 25éves,heti 6napot dolgozik,és nagyon ritkán ért rám.Bár visszamehetnék az időben,hogy a beszólást elkerüljem,kíváncsi vagyok hogy alakult volna.
Habár másoktól kaptam bíztatást,hogy még nincs veszve a dolog.
Ez rengeteg munka, nem csodálom, hogy belefáradsz. Nem tudnád valamilyen módon csökkenteni?
A múlton már ne rágódj, lépj előre, és abból próbáld meg kihozni a legjobbat, ami most van - persze a múlt tapasztalatait figyelembe véve.
Ezen kívül ha tudnál egy hobbit választani, az nagyon jó lenne. Lenne egy plusz célod, ami elűzné a depressziót. Ahol emberek fordulnak elő. Valami csoportos. Lehet csapatsport, harcművészet, tánc, rajzkör, énekkar, amatőr társulat, szervezett túrák... Itt idővel barátságokat tudsz kötni, akár párkapcsolatot is.
Ápolni kell néha a lelket valamilyen kikapcsolódással...
Mit dolgozol? kollégákkal tudnál barátkozni? milyen kapcsolatban vagy velük?
nekem szerencsére vannak barátaim, főleg online tartjuk a kapcsolatot, mert minden este beszélgetünk neten, de persze személyesen is találkozunk, meg van akivel csak személyesen találkozok...
nálad heti 1 szabadnap van...nem sok időd van + 16-18 óra munka naponta...hát olyan lehetőséged neked is van mint nekem, hogy főleg online tartjátok a kapcsolatot, és havi párszor személyesen is találkoztok...ha nem is minden este, de néha beszélgethettek online, így megtudjátok osztani egymással a történteket :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!