Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Párom nem rég szakított velem, hogy éljem túl?
Kezd azzal,hogy kidobod a cuccait,ez az első lépés.
Mindenféle függést meg kell szakítanod vele.
Ha sírni kell,sírj.
Itt van az ideje,ne fojtsd magadba.
Szedd össze a gondolataid,mik voltak rosszak a kapcsolatotokban,milyen szemétségeket csinált veled.
Aztán tedd fel magadnak ezt kérdésnek és válaszold is meg.
Szépen lassan tudatosulni fog benned,ez jó döntés volt.
Avas duma,de az idő segíteni fog.
Kitartás:)
Mozdulj ki,jó idő van,ülj le olvasni egy parkban.
Kezdj el kocogni,tudom ez is nagyon általános tanács,de nemcsak,hogy egészséges,minden izomcsoportot megmozgat,hanem öröm hormont is termel az agyban.
Szép fokozatosan kezdj hozzá,elsőre 15 perc is elég.
Hidd el,idővel jobban fogod magad érezni,fel a fejjel:)
Kedves Első! Milyen kérdést tegyek fel magamnak? Mai nappal elkezdtem tornázni.. :/ Reggel torna,este futás, kicsit elhíztam a sok stressztől, ami az útóbbi időben ért én meg csak ettem.. :( Futni eddíg is jártam esténként, mert hellyel közel fogyózom egy ideje.
Köszönöm a Tippeket egyébként.
Milyen kérdés?
Milyen negatív dolgok voltak a kapcsolatotokba?
Felsorolod a hibáit,megkérdezed magadtól,hogy pl.Józsi meglopott pénzzel? Igen meglopott idén március 12-én,amíg én levittem a kutyát lenyúlta a dugi pénzem felét.Pontosan,hosszan válaszold meg magadnak.
Jó,ez egy hülyeség,de gondolom érted.
Én is hasonló cipőben voltam és még vagyok is. A jegyeim nagyon rámentek. Te próbáld meg ezt elkerülni. Próbáld összeszedni magad és vizsgák után ha szükséged van rá, tarts valami pihenőt.
Én hasonlón mentem át és nagyon rossz volt
Ha gondolod írhatsz nekem is :)
Szombaton BL döntő, kibeba**ott nagy buli lesz, ha nyer a Juventus. Ha nem akkor is.
Hallgasd meg a Juve himnuszt, ettől jobb kedved lesz:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!