Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Milyen érzés volt rádöbbenni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen érzés volt rádöbbenni hogy valakinek nem vagytok olyan fontosak mint ö nektek? (garantáld zöldkéz)

Figyelt kérdés

Én nem rég szakitottam a barátommal mert röviden lesz@rt engem. Nem volt képes értem semmit megtenni, nem volt képes kompromisszumot kötni csak az volt amit ö akar. Hiába szerettem(elsö szerelem) volt annyi eszem hogy ha ezt tovább folytatom csak nekem fog még ennél is nagyobb fájdalmat okozni. Nemis keresett azóta, és már más lányokat füz, pár nap alatt tul lett rajtam. Mások ezt hogy vészelik át? Nektek is volt ilyen vagy hasonlo?

A válaszokért garantált zöldkéz jár mert kiváncsi vagyok tapasztalatokra. :)

2015. máj. 25. 17:29
1 2
 11/15 omba ***** válasza:

Nem szeretett téged, az a kevés, amit írtál erről a kapcsolatról azt mutatja, hogy talált egy lányt, aki kiszolgálja...

ha meg már nem, hát keres egy másikat.

Jól döntöttél, ilyen kezdés után ebből nem lehet szerelem.

2015. máj. 26. 08:05
 12/15 anonim ***** válasza:

Jól tetted, én sajnos nem voltam olyan bátor mint te. 4 éves kapcsolatnak lett vége, nekem is első szerelem, de az utolsó fél évben mikor már összeköltöztünk egyértelmű volt, hogy nem kapok olyan törődést amire szükségem van és nem értjük meg egymást. Mégis benne maradtam mondván ,,de szeretjük egymást", ki is lett használva a vakságom, megcsalt és lelépett. Annyi volt bennem, hogy eszembe se volt könyörögni, pedig akkor még azt hittem szeretem. Engem se keres, sőt együtt van azzal a valakivel, állítólag a szakítás napja óta ott lakik.

A legjobb ha nem fektetsz bele több energiát még gondolatban sem (tudom, ez nehéz). Koncentrálj új célokra és most elsősorban magadnak legyél fontos. Értem ez alatt, hogy fedezd fel a képességeidet, tűzz ki új célokat, élményeket, ismerkedj új emberekkel, járj el olyan programokra amiket szeretsz, foglalkozz olyan dolgokkal amik pozitívan hatnak rád. És elsősorban adj időt magadnak, nem kell rögtön kapkodni, hogy de most akkor hol az Igazi. Vond le a tanulságokat és úgy menj tovább, de ne rágd magad a végtelenségig. A legjobb amit tehetsz magaddal, hogy nyitsz a boldogság felé, amit egyértelműen nem mellette kellett megtalálnod.

2015. máj. 26. 11:14
 13/15 anonim ***** válasza:

röviden: nagyon rossz

nekem eddig mindig az volt, hogy nagyon sokat jelentett nekem egy lány, nagyon kedveltem (akár szerelmes is voltam), de ő legjobb esetben csak barátságot érzett, vagy azt se. sz*r érzés, ha félreérted a másik viselkedését és pofára esel.

2015. máj. 26. 12:27
 14/15 anonim ***** válasza:

Ugyanilyen helyzetben vagyok. Annyi különbséggel, hogy volt párom nem fűz senkit. Csak mamapicifia. És miután felismertem a helyzetet, még jó ideig csücsültem a langymeleg semmiben.

Okosan csináltad, hogy kiszálltál a kapcsolatból. Kívánom, hogy a továbbiakban is mindig hamar felismerd a helyzetet, és a továbbiakban is hamar hozd meg a helyes döntéseket!

2015. máj. 28. 02:48
 15/15 anonim ***** válasza:
Előző vagyok. Hozzátenném még, hogy az ilyet nem szabad soha visszafogadni, bármit is ígérjen. Ha egyszer már nem tett semmit, másodszorra sem fog. Üres ígéretek maradnak csak utána és hatalmas pofára esés. Szóval, bármi lesz is, vissza ne fogadd! Tapasztalatból mondom.
2015. máj. 28. 02:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!