Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Aláztad már meg magad valaki miatt, aki nem szeretett, és elhagyott, nem kellettél?
Volt egy két nő, aki csak a szórakozást látta meg bennem, meg a vígaszdíjat. Nagyon szarul esett, főleg mert én mindent komolyan gondoltam. :( Azóta egy nőt sem vidítok, szórakoztatok mikor éppen látom, hogy szomorú...
Pedig előtte bárkihez odamentem beszélgetni, ha láttam, hogy rossz kedve van.
22/F
Igen...nem is egyszer :s
Valahogy mindig kifogom azokat,akik nem viszonozzák az érzelmeimet..
20/L
Igen 19 éves koromban nagyon szerelmes voltam egy nálam 5 évvel idősebb, elkényesztetett gazdag idióába.
Számtalanszor megalázott, a legdurvábban 8-10 haverja előtt amikor fél részegen azt ordította: Ebben a fehér ruhában olyan jól nézel ki hogy mindjárt megdu@lak.
Borzalmas érzés volt..
Mégegyszer soha de soha nem kerülnék ebbe a helyzetbe mert messziről kikerülném ezt a barmot.
Igen. 16 évesen volt egy komolynak tűnő kapcsolatom, érettnek látszó fiúval, de nem kellettem neki hosszútávon. Ezt nem túl finoman közöltem vele, de én "ráakaszkodtam", és csak rontottam a helyzetemen. Nagyon szánalmas lehettem... A leggázabb helyzet az volt, amikor elmentünk egy barátjához, és míg a kpuban vártuk vagy 5en a srácot, ott voltak a kutyák a kerítésnél, én meg akartam simogatni őket, de megugattak. Erre a srác beszólt, hogy ha kutya lennék, én is megugatnálak...
Nagyon kínos volt, már 22 éves fejjel remélem több eszem lesz, és nem hagyom magam.
Kedves ddevastator!
A privát amit küldtél:
jól tette,így kell bánni a fajtáddal,nehogy már ezért ő legyen barom,meg elkényesztetett,inkább te vagy olcsó r&banc :D azt tette amit bárki.
Remélem soha sem látsz nőt vagy ha igen fizeted a tarifáját!
Anyádnak sem kellett volna férfivel összefeküdnie soha!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!