Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elhagyott azért, mert. Ugye nem szeretett ő?
Figyelt kérdés
Elhagyott azérr mert kiderült,hogy 3.unokatesok vagyunk,mikor összejöttünk nem tudtuk.
2 hétig voltunk együtt.
Ugye,ha igazán szeretett volna,akkor nem hagy el?
Probáltam beszélni vele,de nem akar beszélgetni...
2014. aug. 17. 19:40
1/10 anonim válasza:
Hát azért elég kiábrándító lehet, ha megtudod, hogy a rokonod a másik... Előtte ettől függetlenül szerethetett.
2/10 anonim válasza:
Nem de hát csúnya fijú ez a kálányos rámbó... tutta vóna, hogy anyád meg apád is tezsvíírek...
3/10 anonim válasza:
Valahol megertem! Ha o nem tud evvel egyutt elni akkor jobb ha mar az elejen vege a kapcsolatnak, mennyivel szomorubb lennel ha tobb honap utan kozolne ugyanezt😢 megtalalod majd az igazit csak jarj nyitott szemmel:)
4/10 anonim válasza:
Én biztos hogy nem járnék egy rokonommal sem, akármilyen távoli. Nagyon szeretem a párom, de ha kiderülne, hogy roknok vagyunk, lehet én sem akarnék vele beszélni többet, hogy könnyebb legyen.
Vérfertőzés veszélye is ott van...
6/10 anonim válasza:
Hülyeség. A harmadunokatesóddal a genetikai állományod csak 0,781 %-ban egyezik, ez semmi, lófütty. Ha csak ezért hagyott el, akkor tényleg nem is szeretett igazán.
7/10 anonim válasza:
Szerintem ez nem szeretem, nem szeretem kérdése. Én sem lennék együtt semmilyen ágról való rokonommal. Ebbe kicsit te is gondolj bele, hogy inkább jobb lépést volt ez.
8/10 anonim válasza:
Hát a 3. unokatestvér nem is rokon.
És első unokatestvérrel is lehet házasodni :D
Szóval igazán nem értem
9/10 A kérdező kommentje:
Ja...a 3. az már távoli.
Én nem birom elfelejteni azota sem...pedig már 2 éve volt.
2014. aug. 17. 19:54
10/10 anonim válasza:
Természetes, hogy ott hagyott. Rokonnal soha. Legyen már eszed, ez undorító.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!