Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Lányok! Ha bántalmazna titeket...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Ha bántalmazna titeket a barátotok akkor elhagynátok? / Fiúk! Ti bántanátok a barátnőtöket?

Figyelt kérdés
Válasz mellé kort/nemet írjatok.Köszi.

2015. márc. 3. 20:01
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
100%
Adni még egy esélyt arra hogy újból elverjen. Ez jó:)))
2015. márc. 12. 08:35
 22/28 anonim ***** válasza:
Adsz nekem is egy ilyen esélyt? Én szivesen elverlek.
2015. márc. 12. 08:36
 23/28 anonim ***** válasza:
nem verésre gondoltam, bántalmazásban már benne van egy kézszorítás is szerintem
2015. márc. 12. 11:39
 24/28 anonim ***** válasza:
Úgy hagynám el ahogy illik! Egyszer ütne meg csak.. én felkelnék, ha másnem álmában verném agyon! NEM FÉRFI AKI NŐT VER! SOHA SEMMIKOR!
2015. márc. 23. 17:28
 25/28 anonim ***** válasza:

"Úgy hagynám el ahogy illik! Egyszer ütne meg csak.. én felkelnék, ha másnem álmában verném agyon! NEM FÉRFI AKI NŐT VER! SOHA SEMMIKOR!"

Bár igazad van, mégis böki a csőrömet valami:

"NEM FÉRFI AKI NŐT VER" - Miért, aki férfit ver, az férfi? Szerintem aki egy másik férfit ver meg, az ugyanolyan gusztustalan féreg, mint aki egy nőt.

Szóval szerintem úgy teljesebb lenne, hogy "Aki mást ver, az nem férfi/nem ember."

2015. márc. 23. 18:40
 26/28 anonim ***** válasza:
és aki saját magát veri?
2015. márc. 23. 19:55
 27/28 anonim ***** válasza:
24es vagyok. Lehet kukacoskodni, nyilván én sem támogatom az erőszakot, semmilyen formában, de a legegyszerűbb egy nőt megverni, miután egy férfi csak erősebb. Kezdjen egy kétszer akkorával, aztán utána valószínű hogy nem sok kedve lenne nőket verni.
2015. márc. 24. 14:21
 28/28 Éron91 ***** válasza:
Férfiként elítélendő ha egy nőt bántalmaznak,de azért vannak olyan helyzetek amikor egy pofon "elcsattanhat" amire egy értelmes férfi sosem lesz büszke,sőt bántani fogja,de az adott pillanatban nem lehet mást csinálni. Életemben 2x adtam pofont 2különböző lánynak,de azok nagyon olyan extra helyzetek voltak,hogy kiprovokálták. Nem vagyok rá büszke,a mai napig bánt. Egyikkel sem ezért szakítottunk végül. Utólag megbeszéltük és megértették,az egyikük még azt is mondta hogy akkor megérdemelte,de természetesen ha ez rendszeres vagy ennél komolyabb a bántalmazás akkor 1percig nem szabad abban a kapcsolatban maradni. Én ha az utcán azt látom hogy egy pali rángat egy nőt akkor is rászólok és ha kell nyomatékosítom is hogy befejezze bármi is lesz ennek a következménye. Gusztustalan és felháborító ha másképp nem tudja érvényesíteni az akaratát egy férfinek nem mondható far..ok és üt ver bántalmaz egy nőt. Ilyenekre csak gyenge gerinctelen "emberek" képesek...
2017. dec. 7. 01:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!