Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Az jó, ha aranyosnak tartjátok a barátnőtöket?
Alapszinten nyilván, de a pasim folyamatosan azt mondja, hogy mennyire nagyon aranyos vagyok. Néha váratlanul megölelget, kérdezgeti, hogy hogy lehet valaki ennyire édes, aranyos, és ennek először örültem is, de olyan sokszor mondja, hogy elbizonytalanodtam, ez mit jelent... nem szexinek vagy okosnak kéne tartania?...
L/19
Az aranyos az jót jelent.Párkapcsolatot.
A szexi az(kinek mi az izlése)akkor csak lukra játszik.Ha azt mondja hogy okos akkor azt jelenti nem tetszel neki annyira.Legalábbis nálam ezek a szavak ezeket jelentik.
Aranyos maximum egy kiscica vagy egy kiskutya lehet. :)
Biztos nem használnám ezt a jelzőt ennyiszer vagy legalábbis nagyon ritkán terád.
Az ölelgetés még rendben van, de ez az agyonajnározás már túlzás.
Mond el neki, hogy ez zavar és vegyen vissza ebből.
27/F
Ha egy ferfinek mondjak ezt, akkor baj van. Egy ferfi legyen ferfi.
Viszont egy no/lany egyaltalan nem baj, ha edes, kedves, aranyos.
Aki allandoan bokol neked es olelget az teljesen oda van erted.
Majd, ha mar megvan a mesterfokod is vendeglatas szakon :)(lol), akkor kerdezgesd, hogy mennyire tart okosnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!