Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Ha bántalmazna titeket a barátotok akkor elhagynátok? / Fiúk! Ti bántanátok a barátnőtöket?
Figyelt kérdés
Válasz mellé kort/nemet írjatok.Köszi.2015. márc. 3. 20:01
11/28 anonim válasza:
A személyiségemből adódóan hamarabb járna el egy nő keze vagy lába, minthogy én vernék meg egy nőt. (32F)
12/28 anonim válasza:
Tipikusan olyan ember volt aki magából indult ki... rám volt féltékeny de ő feküdt össze mással. A név az csak egy név. A kedvenc íróm tiszteletére:) ha már lehet választani olyat választok ami bejön.
13/28 anonim válasza:
István Király a kedvenc íród? :) Verne Gyula után szabadon. :D
16/28 anonim válasza:
Ez olyan kérdés, amit csak kevesen értenek meg :D
17/28 anonim válasza:
Nem kifejezett igényem, - én csak akkor "bántanék" lányt, ha ő maga kéri.
És igen, van olyan lány, aki erre izgul.
18/28 Rosalie23 válasza:
Most hagyd ott nem érdemel meg aki egyszer megteszi megteszi másodszor is.
19/28 anonim válasza:
18: nem feltétlen, én adnék még egy esélyt neki itt is, mint sok más helyen még az életben mindenkinek jár szerintem
20/28 anonim válasza:
persze nem arra értem, hogy véresre ver, hanem gyengébb dolgokra
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!