Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Anyu nem igazan birja a fiut akivel jarok, en viszont nem szeretnek vele szakitani. Nem tudom mit tegyek?
Próbálj meg beszélni vele..kérdezd meg tőle,hogy miért nem szimpatikus neki a srác.stbstb.
Előbb utóbb úgyis belenyugszik,hogy nem ő dönti el,hogy kivel jársz..
Egyrészt, alapvetően anyád véleménye nem számít, vannak túl aggódó szülők.
Másodszor, mindenképp próbáld meg kiszedni belőle hogy miért nem oké szerinte ( lehet igaza van csak te nem látod!!! )
Harmadszor, 18 éves vagy nem 14, annyira ki kell hogy állj magadért ( és a pasidért! ), h megvédd, ha igazságtalannak ítéled a helyzetet.
Negyedszer, feladni nem szabad, akkor is járhattok ha nem mehet fel többet hozzátok, de akkor ezt meg kell beszélned a pasiddal is, mert ha csak kerülöd az esetet, akkor neki fog szarul esni, nem fogja érteni h mi van.
Egyébként itt a saját példám. ( aktuális barátnő, akit imád ( mostmár! :D ) a családom és most költözünk össze :))-->
Ismerték régről, sok rosszat hallottak róla ( jogosan ), sokat ivott, problémás volt. Én megismertem, jó barátok voltunk, egymásba szerettünk. Jóba akart lenni a szüleimmel és engem se akart elveszíteni, ezért teljesen összeszedte magát és az életét. Álta a sarat, pedig voltak itthonról nem szép húzások. Én minden egyes alkalommal kiáltam érte itthon és sokszor vitáztam apámmal miatta ( lásd nem veszekedés, vita! ).
Egyik alkalommal olyan bő fél év után eljutottunk addig apával, h megígérte többet nem szól bele, lássuk mi lesz. Barátnőm jött, beszélgetett velük, jött, beszélgetett velük, látták h már nem az akinek megismerték, amit hallottak/gondoltak róla. Egyre jobban és jobban elfogadták, most pedig egyesen odáig vannak érte ( azóta apám élőben is bocsánatot kért a viselkedéséért :)) és mindenben támogatnak minket, legyen az nyaralás, találkozás, segítség, házba szükséges dolgok, akármi.
Csak nem szabad feladni és ki kell állnod magadért ( természetesen a pasidnak is küzdenie kell, ha jóba akartok lenni a szüleiddel ).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!