Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakítani szeretnék de nem tudom h mondjam meg?
Figyelt kérdés
Én nem rég töltöttem be a 13.-at a barátom a 14 éves kb 1 hete árunk .. Azóta voltam táborba és .. hát ..megtetszett vki de nem tudom h elmondani neki... Mert h egy osztályba járunk és ő nagyon szerelmes belém, de én nem .. Eddig nagyon össze akartam vele jönni de most már az agyamra megy.. H mondjam el neki?2014. júl. 2. 16:14
1/10 anonim válasza:
sms vagy facebook, legyél trendy.
2/10 anonim válasza:
Mond ezt: Figyelj Ézsiás, kedvellek meg minden, de már nem érzem azt, mint 1 hete. Sajnos csak fellángolás volt. Ne haragudj de nekem nem fog ez így menni, jobb ha különválunk. De persze attól még jóban lehetünk.
3/10 A kérdező kommentje:
*járunk
2014. júl. 2. 16:17
4/10 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen 2. ez nagyon jó.. :) de nincs még vmi ? :)
2014. júl. 2. 16:18
5/10 A kérdező kommentje:
ja azt kihagytam h folyamat becézget.. mondjuk én nem őt meg folyamat sziveket küld..-.-
2014. júl. 2. 16:23
6/10 anonim válasza:
Mondd, hogy nem illetek össze, vagy nem tudsz bele szeretni mert barátként szereted jobban és félsz, hogy ez tönkre megy
Sok sikert! Majd írd meg, hogy mi volt!
7/10 A kérdező kommentje:
hát épp most beszélek vele fbon és azon gondolkodok h az elsőt írom meg.. am te hány éves vagy?
2014. júl. 2. 16:27
9/10 A kérdező kommentje:
köszönöm.. pillanat egy kicsit össze szedem magam és megírom neki
2014. júl. 2. 16:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!