Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan mondjam el neki hogy én "szakítani" szeretnék?
Figyelt kérdés
18 éves lány vagyok, van egy 19 éves barátom, akivel igazából 2 hete "jöttünk össze" .
Vonzódom hozzá, szeretem de nem vagyok belé szerelmes,nem érzem azt, amit egy párakapcsolatban eddig éreztem. írtó cuki fiú, imádni való és a legjobbat érdemli. megígértem neki, hogy én őt boldoggá teszem, akármi árán és hűséges leszek hozzá. Én ezt nem szeretném megszegni, de nem szeretném folytatni sem ezt.
hogyan mondjam el neki? tényleg annyira édes fiú, nem érdemli ezt. akkora szíve van.
2014. máj. 28. 21:26
1/4 anonim válasza:
Ez hogy hangzik:
"Figyelj, szakítani akarok."?
2/4 anonim válasza:
Szerintem várj egy kicsit, 2 hét még nem nagy idő, annyi idő alatt alig ismered meg a másikat... Még megszeretheted csak idő kell, főleg ha ilyen aranyos és még vonzódsz is hozzá.
3/4 anonim válasza:
Tegnap nagyjából ugyanezzel a szöveggel szakítottak velem, csak éppen 3 hónap után. Porig alázva érzem most magam. :((( Nem tudom, lehet-e kíméletesebben, de ez kegyetlen érzés volt.
4/4 anonim válasza:
Ha nem vagy szerelmes, miért ígérted neki, hogy boldoggá teszed és hűséges leszel hozzá?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!