Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Hogy mondjam el neki hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy mondjam el neki hogy szakítani szeretnék?

Figyelt kérdés
Hogy mondjam el neki hogy nem szeretnék együtt lenni vele? Jövőre másik iskolába megy messze onnét ahol lakok és csak hétvégente egy napot tudnánk találkozni és nem tudom elképzelni így a kapcsolatunkat. Meg az utóbbi időbe nem is jövünk ki annyira. Van olyan ismerősöm aki azt mondja hogy smároljak le valakit de ez szerintem a legszemetebb legocsmányabb szakítási mód lenne. Szeretnék rendes válaszokat, köszönöm. :) privibe is akár

2014. máj. 26. 20:51
 1/6 anonim ***** válasza:
mond meg neki: sajnálom h így alakult de már nem érzek irántad úgy mint régen sajnálom h megbántottalak de ez van :/ szakítani szeretnék veled
2014. máj. 26. 20:52
 2/6 anonim ***** válasza:
39%
Ismerős érzés...
2014. máj. 26. 20:53
 3/6 anonim ***** válasza:

Hát ha ezt úgy oldod meg, hogy a szeme láttára lesmárolsz egy másik valakit, akkor az elég szánalmas, éretlen és primitív viselkedés, már ne is haragudj. Az ilyenre szoktam mondani, hogy aki párkapcsolatba kezd, előtte tudjon már felnőtt módjára is viselkedni :D

Ha van valami problémád, tudj is kiállni vele a másik fél elé és a szemébe mondani, pl. ahogy itt nekünk. Ez az egy normális, tisztességes lépés van, a többi csak nyűglődést von maga után. Mondd meg neki nyíltan és kész. Elég nehéz, de még mindig ez a legegyszerűbb, hidd el.

2014. máj. 26. 20:59
 4/6 A kérdező kommentje:
Az a baj hogy ha szakítanánk akkor nagyon lelki beteg lenne mert nagyon szeret. nem akarom megbántani de én már 2-3 hónapja csak kényszerből vagyok vele hogy ne fájjon neki.
2014. máj. 26. 21:04
 5/6 anonim ***** válasza:
sajnos nem szabad az ieneknek engedni :/
2014. máj. 26. 21:07
 6/6 anonim ***** válasza:

Hány évesek vagytok?

Ha szereted akkor ne hagyd el, ha nem akkor majd eldöntöd, hogy mit is akarsz valójában...

2014. máj. 26. 21:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!