Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Visszakaphatom, ha eljegyzem?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Visszakaphatom, ha eljegyzem?

Figyelt kérdés
Elhagyott a barátnőm, mert elhanyagoltam. Nagyon szeretem de ő úgy érzi csak szexre kellet nekem. Persze csak utólag vagyok okos én nem vettem észre semmit, meg akarok változni meg is tudok, tudom hogy mi volt a baj, hiszem hogy ennyi év után még megmenthető. Arra gondoltam hogy komolyságomat bizonyítandó megkérem a kezét. Szerintetek mennyire jó ötlet? Nem várná tőlem ezt és tudja hogy most pénzem sincs, de nagyon fontos nekem és ez az utolsó reményem.

2014. dec. 26. 14:42
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Csak akkor kérd meg a barátnőd kezét ha tényleg ezt szeretnéd.Ha csak azért csinálnád mert nem akarod elveszíteni,akkor az a házasság többet árthat mint segíthet..
2014. dec. 26. 14:44
 2/9 anonim ***** válasza:

Most már kicsit késő az ilyenekhez... Vissza fog utasítani, ha ilyet csinálsz meggondolatlanul.

Ha bizonyítani akarsz, akkor a hétköznapi dolgokban legyél ott rendesebben.

2014. dec. 26. 14:44
 3/9 anonim ***** válasza:
Felesleges. Mivel a lány már elhatározta magát,valamennyire tovább lépett,hiszen "elhagyott". Most,ha tepersz utána azt mocskosul fogja élvezni,csak nehogy a végén újra dobjon és csak kihasználjon. :)
2014. dec. 26. 14:45
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

Ha mar elhagyott, a lanykeressel a vilagon semmire nem fogsz menni azon kivul, hogy szanalmasra alazod sajat magadat.

Ha az eg ne adja, de megis hozzad megy, onnantol neked kuss lesz a neved, az elso adando alkalommal kivag, mint a macskat sz**ni. Normalis no ilyen kapcsolatba nem megy bele.

2014. dec. 26. 14:47
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Többet érne, ha személyesen megkeresed virággal esetleg, és kiöntöd neki a szíved. Túlhevült érzelmek miatt az eljegyzés lehet utólag meggondolatlan lenne.
2014. dec. 26. 14:47
 6/9 A kérdező kommentje:

én is ettől félek :(

de vissza akarom kapni.

2014. dec. 26. 14:54
 7/9 A kérdező kommentje:
abban reménykedek hogy azért nem beszél- találkozik velem mert még mindig szeret és elcsábulna ha találkoznánk. akkor majd veszek neki virágot meg sütök süteményt és beviszem a munkahelyére. Ha esetleg visszajön hozzám akkor később mindenképpen eljegyzem.
2014. dec. 26. 14:57
 8/9 anonim ***** válasza:
100%

az eljegyzéssel mindenképpen várj! ha most úgy érezte, hogy elhanyagolod, ha vissza is megy hozzád, nem fog hozzád menni feleségül! a nőknek elsősorban biztonságérzet kell, hogy legyen kire számítaniuk! ha ezt nem érezte eddig, úgyis nemet mondana...

bizonyitsd be neki, hogy számithat rád...igérj meg neki dolgokat (apró dolgkat), de azt tartsd is be!

pl. mit szólnál, ha elmennénk vacsorázni mondjuk holnap este 7kor? de akkor 7re ott is legyél...

vagy kérdezgesd nem e tudsz apró dolgokban segiteni...akár egy bevásárlás...

ha fogja látni, hogy számithat rád, akkor idővel jöhet a lánykérés, és biztos igent fog mondani :)

2014. dec. 26. 15:03
 9/9 A kérdező kommentje:
bárcsak visszajönne! egy valódi istennő
2014. dec. 26. 15:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!