Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Visszakaphatom vajon még?

Figyelt kérdés
Nagy hülyeséget csináltam.Párommal nem voltam őszínte és most padlón van a kapcsolatunk.Azt mondta szeret de vhol nagyon mélyen.Elég rideg és hűvös velem azóta.Én meg szenvedek és próbálom helyrerakni a dolgokat.Szerintetek lehet még esélye a dolognak?

2014. febr. 12. 13:31
 1/7 anonim ***** válasza:
Tegyem az ajkadra
2014. febr. 12. 13:34
 2/7 A kérdező kommentje:
?
2014. febr. 12. 13:35
 3/7 anonim ***** válasza:
Ha nincs gyerek, akkor nem.
2014. febr. 12. 13:38
 4/7 anonim ***** válasza:
Nem elég erős a kapcsolat... Azért leírhatnád,hogy miben hazudtál.
2014. febr. 12. 13:59
 5/7 anonim ***** válasza:
Ja a "nagy hülyeség" az tág fogalom.
2014. febr. 12. 14:09
 6/7 A kérdező kommentje:
Nem mondtam el neki,egy családi dolgot. Igazából nem is rá irányult az egész.Megcsalásról és hasonlókról itt szó sincs.
2014. febr. 12. 14:38
 7/7 anonim ***** válasza:

"szeret de vhol nagyon mélyen" = nem szeret

Ha nem csaltad meg meg ilyesmi, és ennyire felhúzza magát, akkor szerintem nem igazán szeret. Mondjuk nem tudom megítélni a probléma nagyságát. Lehet tényleg valami megbocsáthatatlan dolgot csináltal, ezesetben nem csodálom, hogy leráz.

2014. febr. 12. 15:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!