Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Vajon tényleg jobban kedvel a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vajon tényleg jobban kedvel a tanárom az átlagosnál?

Figyelt kérdés

Nem újkeletű a dolog, de észrevettem, hogy a magántanárom nagyon, nagyon kedves hozzám. Negyvenes férfi, aki egyedül van, és tisztességes ember egyébként, aki nekem sem annyira közömbös. A többi magántanárom nem viselkedik így velem, ő pedig, ha meglát az utcán, átjön a túloldalról, hogy köszönjön, és megkérdezze, mit keresek ott. Elhívott táncházba is, sajnos nem tudtam elmenni. A hét minden napján e-mailezünk, igaz, eddig csak szinte feladatokat küldött, mostanában meg vagy 6 szerelmesdalt, egy vers megzenésítését, mire én is küldtem neki egyet, és erre azt válaszolta, hogy azóta is azt hallgatja, és másnap meg is tanítja a diákjainak. Majd ajánlott egy filmet is, aminek aztán végképp semmi köze az általa tanított tantárgyakhoz (a zenék franciák voltak = franciát tanít nekem). Az összes iskolai szünetben találkoztunk, és amikor zárva volt a suli, akkor nála tartottuk az órát, sőt, az egyetem adjunktusának is figyelmébe ajánlott engem, mint leendő diákot.

Szerintetek lehet, hogy érez valamit, vagy szimplán csak beképzelem? Előre is köszi!

2014. febr. 7. 17:09
 1/2 anonim ***** válasza:
68%
Tudom hogy ki vagy!:-/
2014. febr. 7. 17:12
 2/2 anonim ***** válasza:
48%

Nagyon úgy tűnik de te érzed

Mi baj lehet ha neked is bejön

2014. febr. 7. 18:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!