Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Én és a tanárom? Baj lenne...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Én és a tanárom? Baj lenne belőle a suliban? Tetszem neki? Mit csináljak?

Figyelt kérdés

Különórára is járok hozzá,a gimiben is tanít.Nekem tetszik(talán ez már több,mint tetszés...),mert olyan tipikus nők kedvence,vicces és udvarias a suliban.De tudom,hogy egy nőcsábász is(kicsit utána néztem) és félek,hogy ha érezne bármit is,az nem az lenne,amit én érzek.Néha olyan fura,kétértelmű megjegyzéseket tesz és sokszor érzem,hogy néz.Lehet,hogy már megőrültem.

Az elsődleges gond nem is a korkülönbség lenne,mert fiatal,hanem az,hogy a tanárom.

Lépjek vagy várjak,hogy ő lépjen?

2012. nov. 6. 21:18
 1/10 TOMAtm ***** válasza:
100%
szerinted hány ilyen kis bula van aki ugyanezekket gondolja mint te.ha akarsz egy trófea lenni,hajrá.több nem leszel,nyugodj bele.
2012. nov. 6. 21:20
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Biztos, hogy balhé lenne belőle, de te tudod. :)
 3/10 anonim ***** válasza:
52%
Elöbb fejezd be a sulid,aztán majd utána,ha kitudodik,mindeketten megszivjátok,arról nem is beszélve hány évesek vagytok.
 4/10 anonim ***** válasza:

gimiben?

felejtsd el,lehetetlen,es meg ha tetszel is neki,akkor sem fog lepni,mert az allasaval jatszana

2012. nov. 6. 21:25
 5/10 anonim ***** válasza:
0%
hivd el hozzatok "korrepetálni" és sex
2012. nov. 6. 21:27
 6/10 anonim ***** válasza:
Kizárt dolog. Én is így vagyok az olasz tanárnőmmel gimiben, nagyon megdöngetném, de tudom hogy ebből sose lesz semmi:D Vannak a tanároknak elvei amiket szigorúan betartanak. Ilyenek csak idióta amerikai filmekben léteznek, a valóságban (főleg Magyarországon) kizárt dolog.
2012. nov. 6. 21:34
 7/10 anonim ***** válasza:
Nem fogja egy kis picsedli miatt kockáztatni az állását. Ne legyél már ostobenkó.
2012. nov. 6. 21:39
 8/10 anonim válasza:
NE!!!!!!! Felejtsd el, tapasztalatból mondom... mondjuk a mi helyzetünk anno más volt, ott szerelem volt, de nem éri meg...
2012. nov. 7. 00:20
 9/10 anonim ***** válasza:
Kis naív, szerinted ha néz is akarhat valami mást tőled a szexen kívül? Az se éri meg neki mert azzal meg az állásával játszana. Kérdésedre válasz ne lépj, ha meg ő lép meneküljj. A korkülönbség meg csak szerinted nem gond...
2012. nov. 7. 09:09
 10/10 anonim ***** válasza:

Hát...nekem nemrég házasodott össze egy volt tanárom egy volt diákjával. Már akkor kavartak, mikor még diák volt egyikőjük.

De szerintem ez az extrém és ritka esetek közé tartozik. Én is inkább csatlakoznék az előttem szólóakhoz.

2012. nov. 7. 13:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!