Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Én és a tanárom? Baj lenne belőle a suliban? Tetszem neki? Mit csináljak?
Különórára is járok hozzá,a gimiben is tanít.Nekem tetszik(talán ez már több,mint tetszés...),mert olyan tipikus nők kedvence,vicces és udvarias a suliban.De tudom,hogy egy nőcsábász is(kicsit utána néztem) és félek,hogy ha érezne bármit is,az nem az lenne,amit én érzek.Néha olyan fura,kétértelmű megjegyzéseket tesz és sokszor érzem,hogy néz.Lehet,hogy már megőrültem.
Az elsődleges gond nem is a korkülönbség lenne,mert fiatal,hanem az,hogy a tanárom.
Lépjek vagy várjak,hogy ő lépjen?
gimiben?
felejtsd el,lehetetlen,es meg ha tetszel is neki,akkor sem fog lepni,mert az allasaval jatszana
Hát...nekem nemrég házasodott össze egy volt tanárom egy volt diákjával. Már akkor kavartak, mikor még diák volt egyikőjük.
De szerintem ez az extrém és ritka esetek közé tartozik. Én is inkább csatlakoznék az előttem szólóakhoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!