Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Kikezdett velem a nős, gyermek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kikezdett velem a nős, gyermekes tanárom. Mit csináljak?

Figyelt kérdés

Egyetemen labor gyakorlaton egy most doktorált férfi tartja az órát. Olyan 30-nak is kinéz, de szerintem kicsit fiatalabb. Már előző félévben is észrevettem, hogy mindig nézett és ha észrevettem el sem nézett, hanem tovább bámult, de akkor még csak segédtanár volt, most ő tartja a gyakorlatot. Mindig ott van a mi párosunknál és a szemináriumi résznél is mintha csak nekem magyarázna, pedig vagyunk 30-an a teremben.

A kikezdés pedig az, hogy 2 hete először amikor mutatni jött valamit, akkor hozzámért és egész órán ilyen 5 cm távolságokban volt tőlem. És tegnap előtt, az ehetin pedig már meg is fogta a derekam, meg a kezem is,amikor csináltam valamit és "mutatni" próbálta hogy kell. Máshoz nem megy oda, én pedig mindig elsőként végzek, tehát nincs szükségem igazából a segítségre, másoknak nagyobb szüksége lenne rá. És amikor mentem ki a teremből utolsóként, akkor az ajtónál állt és megsimított.

Igazából egy nagyon jó pasi a tanár és ha nem néztem volna meg facebookon nem is tudnék róla, hogy felesége van és egy kislánya. De ezzel a tudattal most nagyon rosszul érzem magam igaz semmi rosszat nem tettem, mert én nem viszonoztam a szemkontaktust, csak oda-oda pillantottam, mert azért zavaró ha valaki bámul. Tehát most nem tudom mit kellene tennem, még van 7 órám vele összesen és ebből az utolsón egyenkénti felelés és mikroszkópozás lesz és már teljesen ráparáztam.

Ha nem lenne neki családja tetszene nagyon, meg izgalmas a helyzet is, de ez így nem összeegyeztethető a neveltetésemmel.

Tanácsokat várok.:(

20/L

2013. febr. 28. 01:05
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
0%
webcam?
2013. febr. 28. 01:06
 2/16 A kérdező kommentje:
Köszi, de nem.
2013. febr. 28. 01:08
 3/16 anonim ***** válasza:
86%
Mondd meg neki,hogy tudod,hogy ő házas,úgyhogy hagyjon téged békén.
2013. febr. 28. 01:09
 4/16 A kérdező kommentje:
Nem tudom más lányokkal is csinálja ezt más gyakorlatán, gondolom tetszik neki, hogy fiatal vagyok és kinézett magának. Nem hiszem, hogy félreérteném a szándékait, ez a simítós dolog kicsit betett legutóbb. De beégni sem szeretnék, mi van akkor, ha csak támogatni szeretne,mert látja, hogy felkészült vagyok minden órán és jól csinálom a kísérleteket? :/ Akkor meg tök égő és lehet berág rám és rosszabb jegyet ad.
2013. febr. 28. 01:13
 5/16 anonim ***** válasza:
100%

Hé csajszi! Az Óbudai Egyetemre jársz?

Ne aggódj, nem én vagyok a tanár, csak érdeklődöm!

2013. febr. 28. 01:15
 6/16 anonim válasza:
100%

Épp ezért hagyd a francba. 7óra nem a világ vége, szerintem ki fogod bírni.

A hozzáállásod korrekt! ;)

2013. febr. 28. 01:20
 7/16 anonim ***** válasza:
100%
Vagy hallja meg "véletlenül",ahogy azt mondod,hogu van barátod akit imádsz és sosem hagyod el.
2013. febr. 28. 01:22
 8/16 anonim ***** válasza:
100%

már csak azért se kellene "durván" lerázni, mert van olyan tanár, aki bosszúálló, és az nem lenne jó a továbbiakra...

ki kellene találni valami semlegest. mondjuk ne foglalkozz vele. esetleg legyen egy "álbarátod" / vagy barátnőd :-P /akivel többször lásson együtt, és akkor talán békén hagy.

2013. febr. 28. 01:22
 9/16 anonim ***** válasza:
100%
Vagy hintsd el,hogy leszbi vagy.
2013. febr. 28. 01:25
 10/16 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem biztos, hogy minden lánnyal ezt csinálja, az olyan, aki a felesége mellett így félre kacsintgat, annak semmi se szent. De nézd a jó oldalát, legalább egy jó pasi és nem egy vén tata, az sokkal rosszabb lenne. Én is azt mondom, hogy hívd be a barátodat. Viszont az ilyen lelkibeteg fajta lehet, még akkor sem marad nyugton, hisz ő is csalja a feleségét.
2013. febr. 28. 08:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!