Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Kikezdett velem a nős, gyermek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kikezdett velem a nős, gyermekes tanárom. Mit csináljak?

Figyelt kérdés

Egyetemen labor gyakorlaton egy most doktorált férfi tartja az órát. Olyan 30-nak is kinéz, de szerintem kicsit fiatalabb. Már előző félévben is észrevettem, hogy mindig nézett és ha észrevettem el sem nézett, hanem tovább bámult, de akkor még csak segédtanár volt, most ő tartja a gyakorlatot. Mindig ott van a mi párosunknál és a szemináriumi résznél is mintha csak nekem magyarázna, pedig vagyunk 30-an a teremben.

A kikezdés pedig az, hogy 2 hete először amikor mutatni jött valamit, akkor hozzámért és egész órán ilyen 5 cm távolságokban volt tőlem. És tegnap előtt, az ehetin pedig már meg is fogta a derekam, meg a kezem is,amikor csináltam valamit és "mutatni" próbálta hogy kell. Máshoz nem megy oda, én pedig mindig elsőként végzek, tehát nincs szükségem igazából a segítségre, másoknak nagyobb szüksége lenne rá. És amikor mentem ki a teremből utolsóként, akkor az ajtónál állt és megsimított.

Igazából egy nagyon jó pasi a tanár és ha nem néztem volna meg facebookon nem is tudnék róla, hogy felesége van és egy kislánya. De ezzel a tudattal most nagyon rosszul érzem magam igaz semmi rosszat nem tettem, mert én nem viszonoztam a szemkontaktust, csak oda-oda pillantottam, mert azért zavaró ha valaki bámul. Tehát most nem tudom mit kellene tennem, még van 7 órám vele összesen és ebből az utolsón egyenkénti felelés és mikroszkópozás lesz és már teljesen ráparáztam.

Ha nem lenne neki családja tetszene nagyon, meg izgalmas a helyzet is, de ez így nem összeegyeztethető a neveltetésemmel.

Tanácsokat várok.:(

20/L

2013. febr. 28. 01:05
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
51%

Pont ezt kellene mondani a tanarodnak:

"Köszi, de nem."

Ha meg nem veszi eszre magat, akkor kerdezz sokat a csaladjarol...

2013. febr. 28. 11:30
 12/16 anonim ***** válasza:
100%

Bár én férfi vagyok de azt tanácsolom neked, hogy legyél teljesen passzív, tuti megunja, vagy akkor inkább már várd ki, hogy neked szegezzen egy kérdést a dologgal kapcsolatban és akkor finoman célozz rá, hogy van valakid, aki szeretsz, vagy sajnálod, de nem szeretnél egy tanárral kezdeni ( rendesen megfogalmazva).

De inkább passzívnak kell maradni! Nem ismerem a tanárt, de ha olyan gátlástalan, hogy a felesége és gyereke mellett még kikezd veled, akkor egy keményebb visszautasítás után még köcsögösködni is képes lenne, ami egyetemen komoly probléma lenne.

2013. márc. 1. 21:10
 13/16 anonim ***** válasza:
De sok "lenne" lett benne...
2013. márc. 1. 21:11
 14/16 anonim ***** válasza:
100%

A 7. hozzászólónak van igaza. Beszélj hangosan a barátodról, h meghallja!

Nehogy direktben azt moidd neki h hagyjon békén!! Magadból csinálsz hülyét, mert nem történt konkrétum. Amíg el nem hív randira vagy tényleg le nem tapiz, Te jössz ki rosszul a szituból ha dirketben beszólsz. Csaj vagyok, és már éltem eleget ahhoz hogy biztos legyek benne, egy 30 körüli férfi nem nyel be egy nyílt visszautasítást egy húsz éves lánytól anélkül hogy visszavágna. De legalább is beszólna, hogy kislány, miről bezsélsz stb...

Szóval, hangos duma a "barátodról"

Hajrá!

2013. márc. 1. 21:23
 15/16 anonim ***** válasza:
100%

Kicsit régi ugyan a kérdés, de hátha válaszolsz. Mi lett végül a tanároddal?

Egyébként sajnos ez nm egyedi eset. Elég undorító hogy nős pasik ezt csinálják, legyen az tanár vagy orvos, ügyvéd, vagy bárki más. Szerintem gáz, én sajnálom a feleségeiket, a gyerekeiket meg még jobban. :S

2013. aug. 7. 18:28
 16/16 anonim ***** válasza:
:O
2018. máj. 16. 22:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!