Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek szakítsak? (részletek lent)
Ez a kapcsolat nem 5 csillagos, mert mind a ketten hiányt szenvedtek valamiben.
A méretednek ehhez semmi köze.
Ha nem próbálkozik, ez az ő hibája. Valószínűleg már elfajzott ez a dolog kettőtök között, mert gondolom nem esik jól neked sem, hogy állandóan elutasít.
Ha ő teljesen merev, és csak kerüli ezt a témát, akkor nehezen lehet ezt megjavítani. A fejében kellene ezt megoldani, hogy akarja megoldani a problémátokat.
Neked annyit kellene csinálni, hogy nem akaratosan rámászni, aztán megsértődni, hanem finoman kicsit izgatni, játszani vele, hogy ne az járjon a fejében, hogy megint szexelni akarsz, mert ez már egy rossz beidegződés nála.
Jusson eszedbe máshol a szexelés, szakítsd ki a megszokott helyről.
Ha ezek ellenére is csak kerüli a témát, akkor hagynod kell.
Ez most barátság, ami köztetek van.
Ha akarja, hogy megoldódjon, akkor jó lehet. Ha csak húzza az időt, majd..., máskor..., jövőhéten..., akármi, akkor küldd el.
Lehet olyan lányok mennek el melletted, akikkel 6* lenne minden.
Tehát a kulcs, hogy akarja ő is. Nincs mit szépíteni ezen.
Maradjatok barátok, ha tudtok.
(Én is voltam így egy sráccal, bár azért ő kívánta velem is a szexet, minden tökéletes volt, de nem volt belém szerelmes, a baráti oldala a dolognak: tökéletes volt. Mi viszont nem tudtunk barátok maradni, mert túlságosan szerettem ahhoz, hogy egy máik nő oldalán lássam).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!