Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakítsak vagy ne? (részletek lent)
Figyelt kérdés
4 hónapja járok egy sráccal. Ő nagyon szerelmes, azt mondja, még soha senkit nem szeretett így. Nekem is nagyon fontos ő, de képtelen vagyok olyan intenzíven érezni iránta, ahogyan ő irántam. Mindig azt mondja, hogy a szíve már akkor dobog, mikor meglát, én viszont nem érzek ilyet. Annyira nehéz ez a helyzet, mert annyira a szívemhez nőtt, annyira fontos nekem, úgy becsülöm, mint embert, de úgy érzem, ez nem az a szenvedélyes, "libabőrös" szerelem, amit ő érez irántam.2014. szept. 4. 13:43
1/5 anonim válasza:
4hónap az semmi, ha már nem vagy szerelmes akkor hagyd. Amikor 45 évig leszel libabörös mert meghallod a hangját na az lesz a nagy Ö.
2/5 anonim válasza:
egy kapcsolatban a tisztelem és becsülöm nem elég. Ha nincs szerelem részedről, aminek 4 hónap alatt már alakulni kéne, akkor inkább hagyd, ne kínozd tovább a fiút. jobb még az elején tisztázni a dogokat, és csak tiszteletből ne maradj vele
3/5 Költőnő? válasza:
Ha 4 hónap alatt nincs szenvedély, megszokásból ne maradj mellette sztem.
4/5 anonim válasza:
Nem szakítás ez, az szerelmes párok közti dolog. Ilyen meg itt nincs.
Iránta is becsületesebb volna tisztázni ezt, azért mert megkedvelted ne fogadj el olyan kötöttséget, amire nem vágysz.
5/5 anonim válasza:
Szerintem nem ok ez a szakításra. Hiányozni fog neked nagyon! Ismerem az érzést..://
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!