Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » A párom elhanyagol engem,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A párom elhanyagol engem, miért lehet ez?

Figyelt kérdés
Én 20, ő 21 éves, én még tanulok, távkapcsolatban élünk, de hetente hazajárok hozzá. Januárban lesz 4 éve, hogy együtt vagyunk. Nekem természetes dolog, hogy alig várom hogy együtt legyünk. Ő még erre az időpontra is talál programot magának, például a motorjával van vagy focizik. Hetente kapok egy estét (még véletlenül sem egy teljes napot) hogy együtt legyünk, a többi nap meg más programja van. Ha megtehetnénk a héten akár 3 napot is hogy együtt legyünk, akkor szerintem egy normális kapcsolatnál legalább 2 napot találkoznunk kéne. Már megunt engem? Lehet, hogy van valaki más?

2014. okt. 12. 09:12
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
4 es vagyok , huh ha ennyire nem akar még tudomást se venni arról h neked problémád van ezzel akkor ott bajok vannak , alapból ha nem akar veled lenni pedig ideje engedné akkor sem szeret . próbálj racionálisan gondolkodni és láss bele h ez igy nem megy , ha egy férfi zereles az boldoggá akarja tenni a nőt, programokat szervez , kedveskedik és ha van vmi probléma megpróbál változtatni
2014. okt. 12. 09:55
 12/14 A kérdező kommentje:
Pizzafutár. És ő focizik. Azt állítja, hogy a foci a mindene. Nem hagyja ki miattam. Még ez rendben is lenne, de kb 1 hete felhívta az egyik haverja, hogy lenne egy 1-2 hónapos munka.. amire rögtön igent mondott, pedig miatta ott kell hagynia a focit, mert utazgatós munka..
2014. okt. 12. 09:56
 13/14 anonim ***** válasza:

2-es vagyok,ki a fa sz pontoz le?

Amúgy nem olyan nagy munka(bár a munka az munka a mai világban),ha mellette edzésre jár,de így lehetne tényleg ideje rád,beszéld meg vele.

2014. okt. 12. 10:00
 14/14 anonim ***** válasza:
Már nem szeret neki fontosabb minden mint te ismerös érzés ..Az nem sok akkor már nem fektet bele sok energiát a kapcsolatotokba
2014. okt. 13. 10:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!