Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Szakítás után törölni kell a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szakítás után törölni kell a közös fotókat?

Figyelt kérdés

Barátomnak még a kapcsolat elején meséltem, hogy van egy mappa a gépemen, ahova összegyűjtöm a volt-barátos fotókat. Most közel egy év után eszébe jutott, és bántja, arra kér töröljem ki.

Szerintetek jogos a haragja, és tényleg törölnöm kellene az egészet?

Az az igazság, én nem szeretném.

2014. szept. 1. 22:28
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%

Ez a te dolgod, az meg érthető, hogy így érez.

Én simán csináltam egy emailcímet, és minden számomra fontos képet elküldtem oda magamnak, így ott megmarad, de ha tönkremegy a gép, vagy ellopják, akkor is van emlékem. Ja, és senki nem turkálhat a dolgaim között, sosem engedtem volna senkinek, de a gépen is jól eldugtam a dolgaim, ha mégis kölcsönkéri valaki vendégem, véletlenül sem tud leskelődni, és a mappa is jelszavas:D

2014. szept. 1. 22:49
 12/16 anonim ***** válasza:
Nem törölném véglegesen (max. azokat, amik rossz emlékeket idéznek, de azt kérés nélkül is), hiszen az én emlékeim, azok is hozzájárultak, hogy az legyek, aki most vagyok, esetleg ha nagyon zavarja, lementeném egy külső adathordozóra, lezárva, titkosítva, aztán eltenném valahova olyan helyre, ahol más emlékmütyűröket is tartok. Nem kell látnia, ha zavarja, nekem se fontos nézegetnem, de nem hajítanám a kukába végleg.
2014. szept. 1. 22:53
 13/16 A kérdező kommentje:

Csak az a baj, hogy úgy érzem ha eldugnám a képeket és hazudnék, az rossz mederbe terelné a kapcsolatunkat. De talán meg se kellett volna mondanom, hogy van ilyen.

Ha törölném meg úgy érezném, hogy én még ezt az áldozatot is bevállaltam érte, amit ő úgyse hálálna meg, úgy ahogy várnám, ami engem sértene.

De ő meg azt hiszi, hogy ők fontosabbak nála, mert megtartottam pár képet. Nem látok megoldást... :/

14/16 anonim ***** válasza:
9%
Tudjuk ám, hogy az ánusza a háttérképed.
 15/16 lavieenrose ***** válasza:
Mentsd le őket pendrivera, amit elraksz oda, ahol mondjuk őrzöl pár dolgot az exeidtől. (nekem pl van egy doboz) azt úgyse nézegeted, mégis emlék és megvan. Hátha neki is jobb lenne, hogy jó mélyre elásod és nem a gépeden van.
2014. szept. 1. 23:03
 16/16 anonim ***** válasza:
100%

Mikor én szakítottam az exemmel, minden képet eltüntettem. Haragban váltunk el, pont elég a rossz emlék.

A mostani párom viszont tartott meg képeket a volt barátnőjéről, igaz azon a szg-en ami a szüleinél van, és ő soha nem használja. Ők barátságban váltak el és engem bántott hogy megtartotta a közös képeiket. De rá kellett jöjjek, nem féltékeny vagyok a lányra, hanem irigylem tőlük hogy kedvelik egymást. Engem meg a hideg ráz ha a volt kapcsolatomra gondolok. Túl kellett mennem rajta és neki a képek semmit nem jelentenek már.

Ha meg akarod őrizni a képeket, írd ki egy cd-re, a gépről meg tüntesd el. Ennyi.

2014. szept. 1. 23:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!