Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakítás után törölni kell a közös fotókat?
Barátomnak még a kapcsolat elején meséltem, hogy van egy mappa a gépemen, ahova összegyűjtöm a volt-barátos fotókat. Most közel egy év után eszébe jutott, és bántja, arra kér töröljem ki.
Szerintetek jogos a haragja, és tényleg törölnöm kellene az egészet?
Az az igazság, én nem szeretném.
Ez a te dolgod, az meg érthető, hogy így érez.
Én simán csináltam egy emailcímet, és minden számomra fontos képet elküldtem oda magamnak, így ott megmarad, de ha tönkremegy a gép, vagy ellopják, akkor is van emlékem. Ja, és senki nem turkálhat a dolgaim között, sosem engedtem volna senkinek, de a gépen is jól eldugtam a dolgaim, ha mégis kölcsönkéri valaki vendégem, véletlenül sem tud leskelődni, és a mappa is jelszavas:D
Csak az a baj, hogy úgy érzem ha eldugnám a képeket és hazudnék, az rossz mederbe terelné a kapcsolatunkat. De talán meg se kellett volna mondanom, hogy van ilyen.
Ha törölném meg úgy érezném, hogy én még ezt az áldozatot is bevállaltam érte, amit ő úgyse hálálna meg, úgy ahogy várnám, ami engem sértene.
De ő meg azt hiszi, hogy ők fontosabbak nála, mert megtartottam pár képet. Nem látok megoldást... :/
Mikor én szakítottam az exemmel, minden képet eltüntettem. Haragban váltunk el, pont elég a rossz emlék.
A mostani párom viszont tartott meg képeket a volt barátnőjéről, igaz azon a szg-en ami a szüleinél van, és ő soha nem használja. Ők barátságban váltak el és engem bántott hogy megtartotta a közös képeiket. De rá kellett jöjjek, nem féltékeny vagyok a lányra, hanem irigylem tőlük hogy kedvelik egymást. Engem meg a hideg ráz ha a volt kapcsolatomra gondolok. Túl kellett mennem rajta és neki a képek semmit nem jelentenek már.
Ha meg akarod őrizni a képeket, írd ki egy cd-re, a gépről meg tüntesd el. Ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!