Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakítás után törölni kell a közös fotókat?
Barátomnak még a kapcsolat elején meséltem, hogy van egy mappa a gépemen, ahova összegyűjtöm a volt-barátos fotókat. Most közel egy év után eszébe jutott, és bántja, arra kér töröljem ki.
Szerintetek jogos a haragja, és tényleg törölnöm kellene az egészet?
Az az igazság, én nem szeretném.
Ha tetszik tartsd meg egy szép emléknek. De ne vitatkozz vele ilyenen, felesleges. Jó éjt!
L
Köszönöm a gyors válaszokat.
Hát, nem hiszem, hogy jó éjszakám lesz, ha már egy anonim oldalra jöttem a lelkemnek megnyugvást keresni. :)
Az a problémája, hogy miért kötődök hozzájuk, ő törölte az ő fotóit.
Úgy érzem, ez nem a fotókról szól, hanem az ő féltékenységéről, ami alaptalan.
Gépről nem törölném, mint ahogy a régi papír képeket sem tépem össze. Szép emlékek. Jó lesz 10-20-30 év múlva időnként megnézni őket :) Ha valami "kompromittáló" fotóról van szól (pl. meztelen) akkor viszont megérteném a kérését és törölném.
Közösségi oldalról persze leszedném, hiszen az valóban zavaró lehet, ha már új párok vannak, a fotókon meg valaki mással van az ember.
Kompromittáló nincsen, és mindenhonnan töröltem őket, csak a gépen van.
Különben a magamról készült rossz képeket se töröltem ki soha. Egy kép egyszeri és megismételhetetlen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!