Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan hódítsam vissza?
Figyelt kérdés
Féléve lennénk együtt, de ma szakított velem. Iszonyat jól megvoltunk, az egyetlen baj az volt, hogy néha elhanyagoltam ōt, és ez nagyon rosszul esett neki. Ma azt mondta nem bírja tovább , hihetetlenül szeret és nagyon fogok hiányozni neki, ne nehezítsem meg neki a dolgát , nagyon nehezen szakít velem. Átgondoltam. Tudok változtatni. Kell nekem. Hogyan szerezhetném vissza?
Nem kérek kommenteket hogy hagyd a fenébe meg ilyesmi. Lány vagyok.
2014. szept. 1. 19:51
1/3 anonim válasza:
aki nagyobbat dob kockával az dönt a kapcsolatról - ha szeret, akkor ő is meg fogja érteni
2/3 anonim válasza:
Szoktál te gondolkozni?
Írod, hogy "az egyetlen baj az volt, hogy néha elhanyagoltam ōt, és ez nagyon rosszul esett neki."
Akkor kérni kell egy második esélyt és ezt megadni neki. Ez olyan bonyolult lenne?
3/3 anonim válasza:
Engedd el, ha a tied, visszatér. Ha nem, akkor sosem volt a tiéd. Ez az egyetlen lehetőséged, mert ha most trükközöl, visszaszeded, és hiába fogadkozol pár hét/hónap és minden a régi lesz, és utána bottal ütheted a nyomát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!