Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Még sosem találkoztunk,2 hónapig beszélgetünk kameráztunk, hiányoztunk egymásnak és egyik napról a másikra el akar törölni az életéből. Miért?
Figyelt kérdés
Egyik nap meg vesszetül írta h menyire hiányzom és h valamit álmodott velem és mikor otthon leszünk megbeszéljük, de valamiért elmaradt és nem tudtunk beszélgetni 1 darabig, aztán csak 1 emailt kaptam h mar fülásztónak érzi a beszélgetéseket (szerintem is sok volt) és h ö számomra túl fontos de ö nem így érez és h csak bebeszélte magának h lehet köztünk valami de mar tisztán lat és nem így van. Szerintetek is történt valami vagy h lehet ilyen hirtelen ez megváltozzon?2011. nov. 22. 05:41
1/4 A kérdező kommentje:
Meg 1 hónap kellet volna a találkozásig, Lehet h beijedt h túl komolyan veszem és kitörölt mindenhonnan h ne éhesem el
És azt írta megtörtént amitől félt h ha túl sokat beszelünk fullasztó lesz. Szerintem menekül valamiért de nem tudom miért. vagy mi okozhatja ezt? nekem nagyon hiányzik, és meg 1 kérdés szerintetek jó lenne ha most meglepve találkoznék vele?
2011. nov. 22. 05:50
3/4 anonim válasza:
Talált valakit a való életben,aki ott van mellette és nem a interneten akar írogatni egész nap.
Vagy pedig igen,rájött,hogy baromság és valóban csak képzelgés az internet.
Gyakorlatilag bárkit el lehet csábítani pár órányi dumával,fényképekkel webcamerával és kedves hanggal.
4/4 anonym0117 válasza:
Velem is volt ilyen. 3 éve, egy közösségi oldalon találkoztunk először, és nekem egyből megtetszett egy fényképről. Én is felkeltettem az érdeklődését irántam, s azt vettem észre, hogy egész nap csak ő jár a fejembe, csak róla beszélek anyunak, órákon át beszélgetünk, kamozunk stb..Beleestem! A legrosszabb, s szégyellem is magam, hogy volt akkor párom. Leültem vele tisztázni a dolgokat, elmondtam neki, mi a szitu, szakítottunk. Alig vártam, hogy elmeséljem Neki, a közösségi oldalon, hogy most már tényleg az övé vagyok, találkozhatunk, legyünk boldogok! De ő addigra kerített egy másik lányt. Nem várt meg.. Engem nem keresett, ha fent volt MSN-en ráírtam, de csak akadozott a beszélgetés, letiltott.. stb.. Mintha darabokra hullott volna a szivem, pedig nem is ismertem. Aztán 2-3 hónapig kapartam utána, míg rájött, hogy akit összeszedett, azzal sose lesz boldog. Beiktattunk egy talit, s azóta már 2,5 éve, hogy együtt is vagyunk. Boldogok vagyunk, imádjuk egymást!.. :) Bocsi, hogy hosszú lett, ne add fel! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!