Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Szakított velem a barátnőm,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szakított velem a barátnőm, de szeretném újra meghódítani, mi lenne a jó lépés? Mit tegyek most?

Figyelt kérdés
Szóval régóta nem volt fényes a kapcsolatunk, bár nagyon nem is próbáltuk megoldani. Ma úgy volt, hogy megbeszéljük, de végül úgy lett, hogy mondta: Szeret még nagyon, de mivel veszekszünk ez neki nem megy. Meg, hogy találkoztam más lányokkal mondjuk 1 év alatt 2x 1-1-el volt osztálytársakkal. Szóval fura volt az egész, mert beszélgettünk, csókolóztunk, szóval tényleg úgy viselkedtünk, mint akik szeretik egymást. Láttam rajta, hogy neki is nehéz. Bár aztán nem, akart annyira erélyesen szakítani, mégis aztán a végén hajthatatlan volt. Végezetül csókkal és ölelkezve indultam útra, haza a cuccaimmal. Végül is szakítottunk. Most nem tudom mit tegyek, keressem, vagy ne? Hagyjak neki időt, járjak a nyakára? Hogy legyen? Ő is és én is szeretjük egymást, ez kiindulásnak jó, nem? Neki 1. nekem 2. kapcsolat. Köszönöm a válaszokat, előre is. :)

2014. aug. 10. 23:00
1 2
 11/11 anonim válasza:
Hát..hasonlóan jártam..januárban szakítottunk a barátommal.. úgy hogy szerettem őt.. és ő is engem..és hát.. csókkal váltunk el mi is.. És én voltam, akkora idióta,makacs hogy nem kerestem mert büszkeség stb.. még fél év után is szenvedek ..mert hiányzik...:) Szerintem adj neki egy kis időt..de ne éveket!! mond neki el hogy szereted:) Szerezd vissza!! mert, ha szereted.. ne járj úgy mint én:)
2014. aug. 13. 23:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!