Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakított velem a barátnőm, de szeretném újra meghódítani, mi lenne a jó lépés? Mit tegyek most?
Figyelt kérdés
Szóval régóta nem volt fényes a kapcsolatunk, bár nagyon nem is próbáltuk megoldani. Ma úgy volt, hogy megbeszéljük, de végül úgy lett, hogy mondta: Szeret még nagyon, de mivel veszekszünk ez neki nem megy. Meg, hogy találkoztam más lányokkal mondjuk 1 év alatt 2x 1-1-el volt osztálytársakkal. Szóval fura volt az egész, mert beszélgettünk, csókolóztunk, szóval tényleg úgy viselkedtünk, mint akik szeretik egymást. Láttam rajta, hogy neki is nehéz. Bár aztán nem, akart annyira erélyesen szakítani, mégis aztán a végén hajthatatlan volt. Végezetül csókkal és ölelkezve indultam útra, haza a cuccaimmal. Végül is szakítottunk. Most nem tudom mit tegyek, keressem, vagy ne? Hagyjak neki időt, járjak a nyakára? Hogy legyen? Ő is és én is szeretjük egymást, ez kiindulásnak jó, nem? Neki 1. nekem 2. kapcsolat. Köszönöm a válaszokat, előre is. :)2014. aug. 10. 23:00
1/11 anonim válasza:
Mien szakítás az ami után csókolóznak,azok akik szakítottak.Itt a tipikus hü lyegyerek példa,szeretik egymást,de nem oldják meg a problémát,inkább veszekednek,elválnak,majd jön asírás meg a tragédia,hogy én meg ő még mindig egymást szeretjük.
Elmondom.Gyertek megint össze,oldjátok meg a problémát és kész.De ha ennyit nem tudtok,akkor látszik hogy éretlenek vagytok,de akkor ne sírj itt.Bocs ha sértően hangzott.
2/11 anonim válasza:
Ne keresd!Egy hét alatt eldől hiányoztok-e egymásnak.
3/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válaszokat, azóta már keresett, mondta, hogy aggódott értem, meg tartsunk szünetet. Meg azt is, hogy bármikor írhatok neki, meg minden. Mikor írjak neki? :)
2014. aug. 10. 23:21
4/11 anonim válasza:
Velem is ugyan ez volt a helyzet szakítottunk találkoztunk és csók mindenvolt mert szeretitek egymást és kész ennyi :) max 1hét és együtt lesztek szerintem :) vagyis remélem ;) én ígyvoltam és mostis együtt vagyunk Sok sikert!!! amúgy esténként írj rá "Nappal hazudhatsz a világnak de éjjel egyedül maradsz a lelkeddel" :) úgyhogy hajrá!!!!
5/11 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm, a korrekt válaszokat. Én szeretem ezt a lányt és igenis mindent megteszek érte. :) Este írok neki szerintem. :)
2014. aug. 10. 23:35
6/11 A kérdező kommentje:
Nálatok ki szakított, kedves utolsó? :)
2014. aug. 10. 23:36
7/11 anonim válasza:
Hát szokás szerint :) a lány kimás? :D de idő kell mindenhez :)
8/11 A kérdező kommentje:
Ohh, de örülök, hogy így összejöttetek, és köszönöm a tanácsot. :)) Az okot el tudod mondani? Ha úgy van. Bocsi a tapintatlanságért.
2014. aug. 10. 23:53
9/11 anonim válasza:
Szülű tiltotta neki :) meg veszekedések de hozzá állás kérédse :)
10/11 A kérdező kommentje:
Én azt nem értem, ha szeret, hogy szakíthat...Mármint, akármi van én nem tudnék vele. Végül ugye szünetelünk. Én legszívesebben írnék neki már most, csak nem tudom, hogy mi lenne a helyes, tegnap történt ez az egész, meddig várjak?..
2014. aug. 11. 11:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!