Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ha egy lany megcsalja a baratjat (egyutt alszik egy masik sraccal), erdemes folytatni a kapcsolatukat anelkul, hogy a baratja tudna valamit az egeszrol?
Ja, meg a földön aludt, ahogy olvastad édes. Szóval puszi! Én mentem innen, mert csak felidegesítesz a semmin
Amúgy meg idegennel egy ágyban nagyon gáz, szerintem nem érdemes folytatni.
# 12:
Nem ő vagyok, de ha tényleg a földön aludt, akkor kit érdekel a véleményed? Nem kapcsolódik a témához, mivel a kérdező arra volt kíváncsi, hogy ha egy ágyban alszanak, az gáz-e....
Egyetértek azokkal akik szerint gáz, ha a barátnőm egy idegen férfival alszik egy ágyban. Igaz, sok ideje vagyunk együtt de úgy gondolom nincs értelme egy olyan kapcsolatot folytatni, ami hazugságokon alapszik.
Köszönöm válaszaitokat.
Még ő hülyéz le engem:D
Közben meg nem veszi észre magát, hogy nem is ugyan az a két szituáció, mert az egyiknél a földön aludtak, a másiknál meg nem.
És akkor okoskodik:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!