Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Érdemes folytatni? (többi lent)

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Érdemes folytatni? (többi lent)

Figyelt kérdés

Több mint egy éve ismerem, jó elvagyunk, kedveljük egymást, de folyamat fenn van badoon,elv csak ismerkedik és beszélget, semmi rossz. ma volt egy kis nézet eltérés, rossz kedvem lett, tudtam hogy egészkor lépni akart, de negyedkor még beszéltünk így írtam neki, h inkább megyek aludni. Ő is azt írta lép, mert korán akar kelni, hááát 20 perce online badoon...szerintem éjfélig hanem tovább kihúzza és még ne agyaljak...próbálok nem agyalni,de ilyenkor atom nehéz. Van értelme ennek a kapcsolatnak így? Van értelme megbíznom benne?

22L

2014. jún. 14. 23:51
 1/3 anonim ***** válasza:
Véleményem szerit nincs értelme.
2014. jún. 15. 00:00
 2/3 anonim ***** válasza:
Nem lehet hogy csak szeret ismerkedni de nem akar semmi komolyat egyiktől sem? Szerintem ezt ne az itt lévőkre bízd hanem kérd meg hogy legyen őszinte és próbáljátok megbeszélni vita nélkül hátha segít :s
2014. jún. 15. 00:04
 3/3 A kérdező kommentje:
köszönöm, de elvileg így van, de akkor mért hazudja hogy lelép azt még mindig onine...megbeszélem velem holnap,de nem tudom hogy kezeljem le, próbálok higgadt maradni, meg valszeg még megbocsátom,de akkor iis...azért fááj
2014. jún. 15. 00:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!