Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Érdemes így folytatni? Teljesen különböző irányba indultunk el. , zeneileg.
Hát nem tudom. Én is gitározom , de a barátnőm az első... Akármi közbejönne mindenképp őt választanám. Szerintem ha szereted fogadd el a döntését és beszéljétek meg, hogy megérted hogy fontos számára a banda és a zene az élete, de szeretnél többet lenni és igényed van arra, hogy többet foglalkozzon veled.
F/18
1. szabály --> a férfit hobbijában sajnos, nem sajnos Neked is támogatnod kell. Minden férfi életében fontos szerepet játszik egy hobbi, egy életmódbeli tevékenység, amiben kifejezheti önmagát. Ha a párodat választás elé állítod, hogy vagy a hobbija, vagy Te, azaz vagy az egyik, vagy a másik karját vágja le képletesen értve persze, azzal a kapcsolatotoknak egészen biztos nem teszel jót.
2.szabály --> ha már a férfinek van barátnője, akkor időt kell rá fordítania. Nem azért, hogy megfeleljen a barátnőnek, hanem azért, mert ő jól érzi magát a nővel a párkapcsolatban. Ha ez a késztetés nincsen meg benne, akkor felesleges egyáltalán barátnő. Kölcsönös kompromisszumokra van szükség.
Minden hobbit össze lehet egyeztetni a párkapcsolattal. Gondolj bele, egy hegymászónak lehet családja, egy közszereplőnek lehet családja. Vannak, akik az év 365 napjából 360at utazással, turnézással, előadásokon való részvétellel töltik. A kérdés csak az; Neked ez belefér, vagy sem. Ha nem fér bele, nem vagy köteles ennek a helyzetnek alárendelni Önmagad. Ha mégis így teszel, hosszú betegeskedő évek elé nézhetsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!