Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Emiatt kellene szakítanunk?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Emiatt kellene szakítanunk?

Figyelt kérdés

Már jó ideje ismerem, őszinte, kedves srác. Soha nem nézne úgy egyetlen lányra sem, mint ahogyan rám. Magas és jóképű, egyáltalán nem divatb*zi. Önálló, felelősségteljes rendszeresen sportol és jó vele beszélgetni. Sőt, romantikus is :) Bármerre megyünk, vele mindig biztonságban érzem magam.

De sajnos túl kicsi neki. Ügyesen használja a nyelvét és az ujjait, csak 13 cm nekem nem elég (igaz mondjuk kb. öt centi vastag). Mindig bújuk hozzám, simogat, puszilgat, de nem tudom, hogy mondjam el neki, mert nem akarom őt megbántani. (normális válaszokat kérek, köszi)

2014. jún. 17. 14:13
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Ha komolyan gondolod, hogy a jövődet vele tervezed, mert jó ember, és biztonságban vagy mellette, és végül vele maradsz, akkor a következő a javaslatom: ülj le vele szépen. Mondd el, hogy gondolkozol az intimtornán/pilatesen/ akármicsodácskán, mert úgy érzed, nem vagy elég feszes belül, és szeretnéd, ha mind a kettőtöknek sokkal jobb lenne a szex. Addig is, amíg találsz egy neked megfelelő sportot, amivel edzed magad ott lent, keressetek más pózokat, új dolgokat, együtt. Kísérletezzetek. Ehhez az kell, hogy tudjon arról, hogy neked jelenleg nem a legjobb. Nyilván nem kell azt hazudnod, hogy a te hibád, még csak azt se kell mondanod, hogy genetikailag "tágasabb" a helyzeted, csak érezze, hogy kezdeményezed a változtatást, mindkettőtök érdekében. Ha szépen, nyugodtan mondod el, talán nem szalad el sírva egy sötét barlangba bujdokolni. Ez a javaslatom. Kíváncsi vagyok, hogy hogyan döntöttél.
2014. jún. 18. 22:47
 12/12 A kérdező kommentje:

Eleinte nagyon finoman akartam közelíteni a témához, de már a beszélgetés elején mondta, hogy tudja, hogy hova akarok kilyukadni. 6 hónapja vagyunk együtt és azt hitte, hogy nekem elég az ő mérete, ezért nem hoztam idáig szóba. Kiborult, hogy miért kellett itt, az oldalon megkérdeznem a kettőnk dolgát, miért nem vele beszéltem meg először, hogy baj van. Hajnalig beszélgettünk, boroztunk. Hagyta, hogy elmondjam, nem sértődött meg, teljesen higgadtan kezelte. De azért láttam rajta, hogy bántja a dolog. Együtt maradunk, ez már biztos. Nem is értem, egyáltalán hogy gondolhattam rá, hogy elhagyom, mert nagyon jó ember.

Azóta többször voltunk együtt (napi háromszor négyszer is csináltuk már), beleadott apait-anyait.

Egyébként én sem értem, hogy miért itt és nem tőle kérdeztem meg, talán szégyelltem az érzéseimet. Köszönöm, hogy segítettél és hogy megmentetted a kapcsolatunkat :)

2014. jún. 21. 02:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!