Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek szakítanunk kellene?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek szakítanunk kellene?

Figyelt kérdés
A barátommal majdnem 3 éve vagyunk együtt. Én 18, ő 19 éves. Az a baj, hogy kicsit ellaposodott a kapcsolatunk, és nem igazán vannak közös programjaink. Sokat vagyunk együtt és állandóan filmet/sorozatokat nézünk, ő gépezik, én laptopozok, aztán lefekszünk aludni és reggel minden kezdődik elölről. Hétvégente elmegyünk a barátokkal szórakozni, nagyjából ennyi. Ő otthon ülős típus, de én szeretek kimozdulni, kirándulni... Igaz, a pénz is közbeszól, mert sajnos ők nincsenek túl jó anyagi helyzetben jelenleg, de eddig is úgy volt, hogy kisegítettük egymást pénzügyileg, én szívesen adok neki ha éppen úgy van (fordítva is). Na a kérdésem, hogy ha lehetne, akkor mivel frissítsük fel a kapcsolatunkat?:(
2014. ápr. 4. 08:48
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Először próbáld meg vele megbeszélni, ha nem megy akkor ez van tegyél pontot a végére.
2014. ápr. 4. 08:58
 2/11 anonim ***** válasza:
Hát mindenképpen beszélj vele erről.
2014. ápr. 4. 09:02
 3/11 anonim ***** válasza:

Ahogy Exxi írja. Beszéljetek erről.

De sok jót én nem látok nektek a jövőre. Még nagyon fiatalok vagytok és ha már most ilyen problémák vannak, ha most meg is oldódik ugyan így elő fog jönni.

Meg az is eléggé mutat dolgokat,hogy itt kérdezed meg,hogy szakíts e. Ebből az látszik mennyire szerelmes is vagy te.

2014. ápr. 4. 09:02
 4/11 A kérdező kommentje:

Ja, amúgy nyilván ő is tudja, hogy ez a problémám, már vagy kétszer mondtam neki, de képtelen változtatni. Most megint ott tartunk, hogy majd ma megbeszéljük, hogy mi legyen. Tanácsokat kértem azoktól, akik voltak már ilyen helyzetben.

#3: Elég sok mindenen keresztül mentünk már, nem hinném, hogy egy ismeretlen ezt így látatlanba tudja és megjósolja a jövőnket. :) Én nem tudnám nélküle elképzelni az életem, mindig is vele képzeltem el a jövőmet, és nem mondok le erről ha nem muszáj.

2014. ápr. 4. 09:09
 5/11 anonim ***** válasza:
Beszéld meg vele, mond meg hogy ha nem tudtok ezen változtatni akkor nincs értelme folytatni. Ha ő nem hajlandó tenni érte akkor nincs értelme húzni halasztani a dolgot. Nálunk is volt ilyen, minden nap hasonló volt, de megbeszéltük és változtattunk.
2014. ápr. 4. 09:11
 6/11 A kérdező kommentje:

Utolsó: Le tudnád írni kicsit részletesebben, hogy pontosan hogy változtattatok? Új programok?

Amúgy mindenkinek köszi a választ :)

2014. ápr. 4. 09:13
 7/11 anonim ***** válasza:
Persze írok privátban.
2014. ápr. 4. 09:24
 8/11 anonim válasza:
Nálunk is voltak/vannak hasonló problémák, a legfőbb ok mindig a pénz volt, vagy ha volt pénz, akkor meg túl sokat dolgoztunk. Ez a helyzet változó, egyszer lenn, egyszer fenn. Ettől függetlenül szeretjük egymást, de a stressz zavaró. A megoldás nálunk mindkettőnknek egy jobb munkahely lenne picit több pénzzel és kevesebb túlórával...
2014. ápr. 4. 10:15
 9/11 anonim ***** válasza:
egy pasinak nagyon megalázó ha egy lány segíti ki pénzügyileg. Beszéljetek róla. 3 év hosszú idő ahhoz, hogy megérje dolgozni a kapcsolatotokon.
2014. ápr. 4. 10:41
 10/11 anonim ***** válasza:
Nem jósolgatni akartam neked. Csak kicsit többet megéltem már mint te. És mivel ilyen fiatalon jöttetek össze lesz itt még más probléma is ezen kívül. Viszont kívánom,hogy mindent át tudjatok vészelni! Csak tudom,hogy nehéz lesz.
2014. ápr. 4. 11:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!