Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szakítanunk kellene?

Figyelt kérdés

másfél éve vagyunk együtt, és bevallom, hogy leírhatatlanul boldog voltam az első fél évben, aztán jött a feketeleves.. csalódtam benne...megváltoztam, olyanokért is hisztiztem és ügyet csináltam, amit azelőtt biztos, hogy tettem volna, jöttek a veszekedések, amit nem is tudok megmondani, hogy javul-e vagy csak romlik..

a szakítás gondolata mindig bennem merült fel, de most már ő is azt mondta, ha ez így megy inkább ő szakít..

már belefáradtam az egészbe..úgy érzem ő már jobban szeret engem, mint én őt...de úgy érzem belehalnék, ha elhagyna/hagynám..

néha úgy érzem ő az igazi és tiszta hülye vagyok, ha ezekre a dolgokra gondolok (lehet, hogy ezután is), de már szép lassan meghal a lelkem a sok vitázásban és úgy érzem csak kiszeretek belőle, de közben szeretem.

elég zavaros tudom. remélem valamennyerire követhető volt....

lesz ez még jobb is?

ui. a sok vita javarészt a bekavarandó volt nagy első szerelméből indult ki, úgy éreztem engem nem tud már annyira szeretni, mint őt

(elmondása szerint jobban.és többre becsül...)

2014. jan. 14. 19:12
 1/6 anonim ***** válasza:
mi közel 4 évig voltunk együtt a barátnőmmel, talán 1,5 évig volt szép és jó minden.Rengeteget veszekedtünk.Onnantól csalt fűvel-fával.Ha engem kérdezel tapasztalatból felesleges erőltetni..
2014. jan. 14. 19:17
 2/6 A kérdező kommentje:
hát én soha nem lennék képes megcsalni. :( és ő sem engem.
2014. jan. 14. 19:22
 3/6 anonim ***** válasza:
Mintha csak én írtam volna mindezt. A megoldást nem látom, pedig próbálkoztam mindennel kitartóan. Csak hánykolódom az érzéseim viharos tengerén egyelőre. Tudom, hogy szakítanom kéne, de még nincs erőm.
2014. jan. 14. 19:56
 4/6 A kérdező kommentje:
szerinted ebből nincs kiút? :((
2014. jan. 14. 19:59
 5/6 anonim ***** válasza:
Mi lassan két évesek leszünk, és egy jó ideje próbálkozom. Mindenki szerint jól kezelem a konfliktusaimat, de ebben a kapcsolatomban, mintha blokkolva lenne ez a 'képességem'. Hiába. Mindez sajnos nagyon kevés, ha csak te akarod igazán... Bár nem tudom, nálatok hogyan zajlanak ezek a viták, mert nálunk sajnos a párom olyankor is támad, amikor szimplán őszintén meg akarok beszélni egy problémát, vagy egy bennem felmerülő kétséget. Teljesen máshogy látja a kapcsolatunkat. Pedig én a probléma gyökeréig is leástam, jó mélyre. Ő viszont mindent a szőnyeg alá söpörne inkább. Azt kell, hogy mondjam, ennyi idő után enervált lettem. :/ Túl sok minden összegyűlt. Szóval úgy érzem, kiút az nincsen. Én jelenleg már csak arra várok, hogy elég erős legyen bennem az elhatározás. :(
2014. jan. 14. 20:12
 6/6 anonim ***** válasza:
Persze eközben nekem is haldoklik a lelkem, de egy kis darabkája még mindig szereti őt. Emiatt annyira nehéz.
2014. jan. 14. 20:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!