Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Emiatt kellene szakítanunk?
Már jó ideje ismerem, őszinte, kedves srác. Soha nem nézne úgy egyetlen lányra sem, mint ahogyan rám. Magas és jóképű, egyáltalán nem divatb*zi. Önálló, felelősségteljes rendszeresen sportol és jó vele beszélgetni. Sőt, romantikus is :) Bármerre megyünk, vele mindig biztonságban érzem magam.
De sajnos túl kicsi neki. Ügyesen használja a nyelvét és az ujjait, csak 13 cm nekem nem elég (igaz mondjuk kb. öt centi vastag). Mindig bújuk hozzám, simogat, puszilgat, de nem tudom, hogy mondjam el neki, mert nem akarom őt megbántani. (normális válaszokat kérek, köszi)
első: tudsz olvasni? normális válaszokat várok.
második: tudom, de mégis...
Szerintem szakíts vele, mert nem szereted igazán.
Én most magamból indulok ki, de nekem soha meg sem fordult azért szakítani a párommal, mert kicsi a farka. Pedig neki is az, mindössze 12 centi. És mégis élvezem minden percét a szexnek.
Úgyhogy szerintem hagyd ott. De legalább annyira legyél kíméletes, hogy nem bántod meg ezzel, és mélyen hallgatsz róla.
#7/7 én nagyon szeretem őt. Biztosan jó apa válna belőle, jobbat nem is kívánhatnék majd a gyerekeinknek. Talpraesett, van már jogsija is (az előzőeknek egyiknek sem volt, nem is voltak ilyen rámenősek). De a macsós külső mögött végtelenül érzékeny. Úgy értem, hogy másként látja a dolgokat (néha ír verseket), segít ott, ahol tud (egy kisfiú összeesett a buszmegállóba, ő pedig újraélesztette amíg ki nem érkeztek a mentők. Amikor a fiú családja jutalmat akart adni neki, mondta, hogy nem ezért tette és nem fogadta el).
Félek, hogy amit eddig közösen felépítettünk, azt én fogom tönkretenni. Nagyszerű ember, de még olyan fiatalok vagyunk. Fogalmam sincs, hogy legyen.
7.vagyok
Ha szereted, és tényleg ,nem csak úgy mondod, akkor velemaradsz, ha meg nem, akkor szakítasz, és elengeded; ilyen egyszerű. Nem igaz, hogy nem tudod eldönteni, mit érzel. "Emiatt kellene szakítanunk?..." csak 13 cm nekem nem elég" Na, most azt döntsük el még, hogy ez pl komoly-e. De most felnőtt módjára próbáld meg átgondolni. Hagyj a fenébe bárminemű divatot, meg hogy mások mit szólnának hozzá, csak arra koncentrálj, hogy te belül mit érzel!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!