Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hatszor csalt meg. Most meg szakit velem. Mit tegyek? (többi lent)
Több szempontból is selejtre vizsgáztál.
Gratulálok!
Tudom :/ nem kellett volna megbocsájtanom neki ennyiszer..
De lefekudni meg még nem állok készen senkivel..
Es ez a elso baratom..
Nos a srác egyértelműen nem korrekten járt el. Meg kellett volna mondania, hogy neki ez fontos, és nem félrelépünk hanem szakitunk. Ez az egyik fele.
A másik fele. A másik fele pedig szerintem te vagy. Erős a gyanúm, hogy "húztad az agyát". Van egy olyan tippem, hogy te párkapcsolatot akarsz szex nélkül, ami önellentmondás. Az, hogy 18 évesen "nem vagy kész" ez megint azt a kérdést szüli bennem, hogy: miért?
Ami történt megtörtént, most már lépj túl a srácon. És (talán korai, nem véletlenül kérdeztem vissza, de kinosan kerülöd a válaszadást, ami megint azt erősiti bennem, hogy "nem vagy egyben") egyelőre ne akarj párkapcsdolatot, amig nem érted, hogy a párkapcsolatban természetes az intimitás, és az szex. (véleményem változtatásának jogát fenntartom amint kérdező nem kerüli ki a válaszadást, és többet tudunk róla :) )
"De lefekudni meg még nem állok készen senkivel.. "
És miért nem?
Miért, mi történne?
Semmi. Csak nem csak a szívedet-lelkedet adnád bele a kapcsolatba, hanem a testedet is. És még ráadásul élveznéd is.
Nyilván nem egy ilyen pasinak kell odaadnod magad, mint a barátod volt, mert ő nem érdemelt meg téged, de azért ne várd, hogy majd az összes barátod elfogadja ezt a szűzies kapcsolatot. Mert ideig-óráig teljesen rendben van. Pláne 15-16 évesen. De könyörgöm 18 éves vagy, testileg érett, ha találsz egy normális srácot, aki szeret, aki törődik veled és nem csal meg, azzal miért nem lehet lefeküdni? És ezt nőként kérdezem?
A szex egy bizonyos kortól kezdve teljesen természetes részét képezi egy kapcsolatnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!