Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hatszor csalt meg. Most meg szakit velem. Mit tegyek? (többi lent)
:\ nem tudom hol rontottam el amiert megcsalt engem..mondjuk lehet az nem tetszett neki hogy nem akartam még lefeküdni vele..18 évesen..foleg nem olyannal akiről tudom h mar más lánnyal is lefeküdt ..
es nem szeret igazan
Ezt nem nagyon értem. Meddig jártatok, és mennyi ideig nem szexeltél vele?
18 évesen normális a szex. És az indokot is kérlek fejtsd ki, hogy miért számit, hogy mással már szexelt? Ezek nem tiszták nekem.
..szerintem nem egy ilyennel kéne elvesztenem a szüzességemet..
Az oké lefekudt más lánnyal..de engem az zavar ebben hogy mikozben velem volt..akkor..fekudt le mással...
Elsőre mondjuk elhiszem, hogy megbánta. Másodikra, határeset. A harmadiktól ez már nem félrelépés, hanem a becsületed taposása mocskos sáros lábbal.
Próbáld meg minél inkább kitörölni őt az életedből...
Elég buta és naiv vagy kedves kérdező.
Már az első megcsalás után sem kellett volna megbocsájtani, nehogy a második, harmadik és így tovább után.
A másik meg, hogy 18 éves vagy, gondolom a barátod is szexuálisan érett ember. Tehát ennyi idősen azért már az embernek vannak szükségletei és vágyai, amit szeretne is megvalósítani. És ne értsd félre, nem a barátodat mentem, csak őt is megérthetnéd, hogy ha már hetek vagy inkább hónapok óta együtt vagytok, akkor természetes, hogy vágyott arra, hogy lefeküdjön veled. Csak a normális az, hogy aki szereti a másikat, az megérti, ha a másik még nincs erre készen. Te pedig még nem voltál erre készen.
De ha te ennyi megcsalást megbocsájtottál és még most is te csodálkozol, hogy még ő szakít és te még gondolkoznál a folytatáson, akkor csak egyet tudok mondani, hogy nagyon buta vagy!
Nem illetettek abszolút egymáshoz! Neki szex kell (persze nem feltétlenül csak az, de az is), neked meg az nem kell. Akkor ne állj össze egy olyannal, aki viszont azt is akar. Nem csak érzelmeket meg kézen fogja járást, hanem testestül-lelkestül egyaránt.
Bár nem tudom meddig voltatok együtt, de azért néhány hónap után, ha minden rendben van, teljesen normális az, ha valaki lefekszik a másikkal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!