Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ez normális, hogy emiatt szakít velem?
Nem, nem normális, de már bocsánat, ha ennyire követelőző és betegesen féltékeny, akkor talán jobb is így.
Gondold el, ebből mi lenne később? Engedélyt kell kérned majd azért is, hogy a boltba átmehess, ha épp férfi a boltos?
Az ilyen idiótáktól jobb mihamarabb szabadulni.
Nem volt rá oka. Amúgy azért mondtam,hogy nem mutatom meg,mert még kb egy évvel ezelőtt az egyik kolléganőjével elég szoros viszonyt ápolt és akkor titkolta,hogy beszél vele,de én rájöttem,hogy beszélgetnek,előzményekből lebukott,akkor kértem,hogy lépjen be facre,de csak azért mert ő azt állította,hogy nem beszélt vele,olyan balhét csapott,meg hogy szakít velem stb stb végül belépett és ott volt a beszélgetés,de ilyen áron már el se olvastam. Én mindig őszinte voltam vele,ahogy most is elmondtam mi történt. Nincsenek fiú ismerőseim akikkel beszélgetnék ,sokat vagyok otthon mert tanulok 19éves vagyok. ő 23éves már 3 éve együtt vagyunk.Akinek van takargatni valója az szerintem maximum ő lehet,sokat facezik stb.
Olyan üzeneteket ír most,hogy én nem hagytam hogy ő szeressen,meg milyen sokat jelentek neki,de hogy nem mutattam meg,ennek már vége stb....
amúgy a végén már mondtam neki,ha boldog lesz tőle,nyugodtan üljön a gép előtt aztán nézegesse ..(bár ezt nem gondolom komolyan,szerintem ha megnézné nekem nagyon fájna.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!