Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek ez normális, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ez normális, hogy emiatt szakít velem?

Figyelt kérdés
Rám írt facen egy fiú,hogy mi újság velem,rég nem látott az edzőteremben.(nem ismerem csak látásból,nem tudom honnan tudja a nevem) Ezt elmondtam a barátomnak,mire megkért,hogy a lekoptató szövegbe írjam bele,hogy nekem ő a barátom. Mondtam,hogy hát jó,bár nem tudom lehet nem is azért írt mert akar valamit,de megírom neki. Mire azt mondta a barátom,hogy majd üljek le vele egy géphez előtte lépjek be és mutassak meg neki mindent. Mire mondtam,hogy de miért?Hisz elmondtam mindent,nem akarok így belépni.Mire a válasza az,hogy jó akkor nem akar velem lenni,majd rám nyomta a telót.Nem keresett ezután.Vagy 10.hívásra vette fel,akkor is mondta,hogy ő nem lesz velem,meg átverem stb. Meg neki ez csak egy kérés volt,nem azért mert nem bízik bennem. (persze ha bízna bennem nem kérne ilyet) Úgyhogy emiatt szakított velem,meg olynokat írt,hogy mindent elsz*rok én nem vagyok normális,biztos titkolózok stb.
2014. márc. 27. 21:14
 1/10 anonim ***** válasza:
Holnapra bizonyára megpróbálja visszakönyörögni magát. Egy barom volt, tény. Biztos nincs megelégedve magával, téged meg nagyon szépnek talál, és úgy gondolja, nem elég jó neked. Egy kicsit éretlen.
2014. márc. 27. 21:18
 2/10 anonim ***** válasza:

Nem, nem normális, de már bocsánat, ha ennyire követelőző és betegesen féltékeny, akkor talán jobb is így.

Gondold el, ebből mi lenne később? Engedélyt kell kérned majd azért is, hogy a boltba átmehess, ha épp férfi a boltos?

Az ilyen idiótáktól jobb mihamarabb szabadulni.

2014. márc. 27. 21:21
 3/10 anonim ***** válasza:
Melyikőtök a lány? Hisztis 3,14csa az a srác. Jobb is ha most szabadulsz tőle, ki tudja mi lesz még, ha együtt maradtok.
2014. márc. 27. 21:22
 4/10 anonim válasza:
A kapcsolatok alapja az oszinteseg, es ebbol fakad a bizalom. Te oszinten elmondtad neki, h mi tortent, es ha nem kepes bizni benned es a kapcsolatotokban, akkor nem erdemel teged.
2014. márc. 27. 21:22
 5/10 A kérdező kommentje:
Nem! Ő nagyon beképzelt,sokra tartja magát,szóval emiatt sem értem... és én biztos vagyok benne ,hogy nem fog könyörögni azért,hogy vissza fogadjam ,mint írtam nagyon önelégült, nagyra van magával,ez a viselkedése is,hogy nem engedtem neki azt,hogy megnézze az üzenetemet,nem teljesült az ő akarata akkor már szakít mert minden dolognak úgy kell alakulni ,hogy neki tökéeltes legyen.
2014. márc. 27. 21:26
 6/10 anonim ***** válasza:
Eléggé komolytalan lehet a volt barátod, ha ennyi miatt eldobja a szerelmét. Lehet, hogy nem is volt beléd szerelmes. Vagy ha igen,akkor nyilván oka van, hogy nem bízik benned. Én pl simán megmutattam volna neki a beszélgetést. Ha ettől megnyugszik, akkor legyen. Lehet, hogy sok férfi ismerősöd van, akivel túl jóban vagy, és ez nem tetszik neki. Bár lehet, hogy csak ürügyet keresett a szakításra, mert már rég szakítani akart veled. Hány évesek vagytok, mióta voltatok együtt?
2014. márc. 27. 21:39
 7/10 anonim ***** válasza:
Nos akkor gondolj abba bele, hogy ha neki ilyen könnyen, szempillantásra ment az hogy szakítson, és elfelejtsen téged, akkor milyen is voltvez a szerelem az ő irányából? Az én véleményem az, hogy csak egy indok kellett hogy lepattintson
2014. márc. 27. 21:41
 8/10 A kérdező kommentje:

Nem volt rá oka. Amúgy azért mondtam,hogy nem mutatom meg,mert még kb egy évvel ezelőtt az egyik kolléganőjével elég szoros viszonyt ápolt és akkor titkolta,hogy beszél vele,de én rájöttem,hogy beszélgetnek,előzményekből lebukott,akkor kértem,hogy lépjen be facre,de csak azért mert ő azt állította,hogy nem beszélt vele,olyan balhét csapott,meg hogy szakít velem stb stb végül belépett és ott volt a beszélgetés,de ilyen áron már el se olvastam. Én mindig őszinte voltam vele,ahogy most is elmondtam mi történt. Nincsenek fiú ismerőseim akikkel beszélgetnék ,sokat vagyok otthon mert tanulok 19éves vagyok. ő 23éves már 3 éve együtt vagyunk.Akinek van takargatni valója az szerintem maximum ő lehet,sokat facezik stb.

Olyan üzeneteket ír most,hogy én nem hagytam hogy ő szeressen,meg milyen sokat jelentek neki,de hogy nem mutattam meg,ennek már vége stb....

amúgy a végén már mondtam neki,ha boldog lesz tőle,nyugodtan üljön a gép előtt aztán nézegesse ..(bár ezt nem gondolom komolyan,szerintem ha megnézné nekem nagyon fájna.)

2014. márc. 27. 21:45
 9/10 anonim ***** válasza:
Szerintem csak az okot kereste hogy otthagyjon. Három év után egy ilyen kis semmiségen összeveszni.... Szerintem van neki valakije, és már épp szakítani akart veled. Nem látok más értelmes okot az ilyen viselkedésre.
2014. márc. 27. 22:46
 10/10 anonim ***** válasza:
Ez egy jó kifogás volt a szakításra, mert amúgy is dobni akart.
2014. márc. 28. 20:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!