Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Már el akartam jegyezni a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Már el akartam jegyezni a lányt, de csúnyán vége lett, hogy tudnám feldolgozni?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Most lettünk volna barátnőmmel 3 évesek és az évfordulón el szerettem volna jegyezni. Megvettem a gyűrűt is, de nagyon csúnya dolog történt. az évfordulónk előtti napon közölte, hogy már nem szeret és nem is érezte jól magát velem, és zárjuk ezt le most azonnal. Köpni nyelni nem tudtam, összedőlt bennem minden, legszívesebben kiugranék a hetedikről. Két hete még édes kicsi macikám voltam neki, most meg le is tiltott mindenhonnan. Kiderült, hogy viszonya van a volt pasijával (mástól tudom persze), akire nekem mindig panaszkodott, hogy milyen bunkó volt vele meg erőszakos, stb. De most mi van??? Csajok nektek ez kell? Nagyon szép volt a kapcsolatunk: sok-sok romantika, andalgás, sok-sok szép emlék, jó volt a szex, mintha minket a jóisten is egymásnak teremtett volna. De most meg... mióta csalhatott? Azt sem tudom... Az a lány csinálta velem ezt meg, akiben feltétel nélkül megbíztam. Segítsetek, hogy tudnám túltenni magam, mert már 1 hónapja teljesen lelkibeteg vagyok, a munkahelyemen is szóvá tették, hogy mi van velem. Irigylésre méltó, harmonikus kapcsolatunk volt... Valamit nagyon elcseszhettem! Nem véletlenül kacsintgatott az ex felé.

28/F

2014. máj. 2. 21:11
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:

Hát remélem...

Felszínes? Nem hinném. Rengeteget adott nekem Ő is.

A legrosszabb, az, hogy az alázott meg és törölt is az életéből, akihez életem legszebb emlékei kötnek. És akit nem csak páromnak, hanem lelki társamnak tekintettem. Mindent megbeszéltünk mindig, sose volt összezördülés közöttünk.

2014. máj. 2. 21:30
 12/18 anonim ***** válasza:
Akkor az volt a baj, hogy nem volt összezördülés... tudod egy normális kapcsolatban az egészséges veszekedésre szinte szükség van! :) Azért ne durvára gondolj, hanem olyan kis lazára, mindennapi... ami már túl tökéletes, ott nincs rendben valami, az már túl gyanús... :)
2014. máj. 2. 21:33
 13/18 anonim ***** válasza:

Nagyon sajnálom, mióta elolvastam a kérdésed, azóta gondolkodom, mi válthat ki az emberből egy ilyen döntést.

Feljebb írták még, hogy sosem szeretett ki igazán az exéből.

Szemét dolog így elrendezni a dolgokat...egyszer csak beállít egy ilyen hideg zuhannyal.

Ha megszerette volna oldani a problémát, akkor nem már kész tények elé állít, hanem azon dolgozott volna, hogy megoldjátok azt, ami neki esetleg nem volt tökéletes.

Sokkal jobbat fogsz találni, olyat, aki örömmel igent mond, és ha baj van, megtisztel annyival, hogy időben jelezze feléd..

2014. máj. 2. 21:35
 14/18 A kérdező kommentje:
Azért ez így jól esett. Pasi létemre átsírtam a fél napot, így ismerősökkel sem nagyon akartam találkozni, így ne lássanak. A hirtelen dolgok mindig megviselnek... Aki 3 évig az életem része volt, az már nincs.
2014. máj. 2. 21:39
 15/18 A kérdező kommentje:
diamondshine: mire jutottál? Egy hónapja ezen gondolkozok. :(
2014. máj. 2. 21:42
 16/18 anonim ***** válasza:
Ne rágódj rajta már olyan sokat! :) Elmúlt, Ő elment, a miértekre pedig csak úgy tudnál rendes választ kapni, ha élőben átbeszélnétek! :) Valahogy keresd fel vagy lépj túl rajta hamarosan és kezdj új életet! :) Nagyon nehéz lesz, de ha segítség van, akkor könnyebb lesz! :)
2014. máj. 2. 21:44
 17/18 anonim ***** válasza:
Sovány vigasz, de még jó, hogy nem a a második gyerek után hagyott faképnél.
2014. máj. 2. 23:11
 18/18 anonim ***** válasza:
Hát ez tényleg nagyon durva… Én azt gyanítom, hogy az exébe végig szerelmes volt (írod, hogy sokat szidta, de hát a szerelem és gyűlölet közel áll egymáshoz nagyon, és ebből is látszik, hogy nem volt számára semleges, gondolt rá), a régi dolgokat valószínűleg megbocsátotta neki. Biztos, hogy téged is szeretett, de nem igazi szerelemmel. Talán azt hitte, majd te kigyógyítod az exből, de gondolom már egy ideje érezte, hogy nem fog menni. Szóval te nem csesztél el semmit. Szerintem azért tiltott le, mert fél szembesülni veled, hogy évekig veled volt, miközben ő végig az exen agyalt. Nyilván gyáva lenne elismerni, hogy tulajdonképpen becsapott téged. Azért remélem majd később hajlandó lesz beszélni veled erről, és akkor kiderül az igazság...
2014. jún. 9. 00:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!