Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Már el akartam jegyezni a lányt, de csúnyán vége lett, hogy tudnám feldolgozni?
Sziasztok! Most lettünk volna barátnőmmel 3 évesek és az évfordulón el szerettem volna jegyezni. Megvettem a gyűrűt is, de nagyon csúnya dolog történt. az évfordulónk előtti napon közölte, hogy már nem szeret és nem is érezte jól magát velem, és zárjuk ezt le most azonnal. Köpni nyelni nem tudtam, összedőlt bennem minden, legszívesebben kiugranék a hetedikről. Két hete még édes kicsi macikám voltam neki, most meg le is tiltott mindenhonnan. Kiderült, hogy viszonya van a volt pasijával (mástól tudom persze), akire nekem mindig panaszkodott, hogy milyen bunkó volt vele meg erőszakos, stb. De most mi van??? Csajok nektek ez kell? Nagyon szép volt a kapcsolatunk: sok-sok romantika, andalgás, sok-sok szép emlék, jó volt a szex, mintha minket a jóisten is egymásnak teremtett volna. De most meg... mióta csalhatott? Azt sem tudom... Az a lány csinálta velem ezt meg, akiben feltétel nélkül megbíztam. Segítsetek, hogy tudnám túltenni magam, mert már 1 hónapja teljesen lelkibeteg vagyok, a munkahelyemen is szóvá tették, hogy mi van velem. Irigylésre méltó, harmonikus kapcsolatunk volt... Valamit nagyon elcseszhettem! Nem véletlenül kacsintgatott az ex felé.
28/F
Hát remélem...
Felszínes? Nem hinném. Rengeteget adott nekem Ő is.
A legrosszabb, az, hogy az alázott meg és törölt is az életéből, akihez életem legszebb emlékei kötnek. És akit nem csak páromnak, hanem lelki társamnak tekintettem. Mindent megbeszéltünk mindig, sose volt összezördülés közöttünk.
Nagyon sajnálom, mióta elolvastam a kérdésed, azóta gondolkodom, mi válthat ki az emberből egy ilyen döntést.
Feljebb írták még, hogy sosem szeretett ki igazán az exéből.
Szemét dolog így elrendezni a dolgokat...egyszer csak beállít egy ilyen hideg zuhannyal.
Ha megszerette volna oldani a problémát, akkor nem már kész tények elé állít, hanem azon dolgozott volna, hogy megoldjátok azt, ami neki esetleg nem volt tökéletes.
Sokkal jobbat fogsz találni, olyat, aki örömmel igent mond, és ha baj van, megtisztel annyival, hogy időben jelezze feléd..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!