Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Könnyen kerülhetek ugyanebbe...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Könnyen kerülhetek ugyanebbe a helyzetbe? Félek h igen

Figyelt kérdés
kavartam egy lánnyal ugy h volt barátja.egyre jobban megszerettük egymást már többet volt velem mint a brátjával.pár napja mikor együtt voltunk mondtam neki h ez így nem állapot h barátja van aki erről a kettőnk lévő dologról semmit sem sejt.erre felhívta ott !rögtön! kihangosította és mondta neki h már nem akar tőle semmit meg még olyanokat is mondott neki amit nem kellett volna.szegény srácot ugy sajnáltam de a lánynak ennyi volt a szakítás.csak egy telefon.félek h ha nálam találna jobbat akkor velem is megtörténhet ez.nagy rá az esély?

2014. ápr. 24. 14:00
 1/3 anonim ***** válasza:
Persze hogy van...
2014. ápr. 24. 14:01
 2/3 anonim ***** válasza:
Esély mindig van. Akkor is, ha nem így jöttök össze. De én hiszek abban, hogy ha tisztességes vagy mindenkivel, akkor ezt fogod visszakapni másoktól. SZóval ha jól bánsz valakivel, figyelsz rá, tiszteled, akkor nem fog ő sem így bánni veled. (Más kérdés, hogy mivel te voltál a betolakodó a kapcsolatban, nem voltál túl korrekt, és ezt is vissza fogod kapni az élettől valamikor valahogy... Emiatt aggódnék a helyedben.)
2014. ápr. 24. 14:14
 3/3 A kérdező kommentje:
a lány kezdeményezett és nem én
2014. ápr. 24. 14:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!